ροή ειδήσεων

Φωτιστικό έπεσε στο κεφάλι δημάρχου την ώρα που μιλούσε! (βίντεο)



Ο δήμαρχος των Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μιλούσε σε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά αποδείχθηκε άτυχος αφού στάθηκε κάτω από το πιο ακατάλληλο σημείο.

Τι συνέβη; Ο δήμαρχος Ιωαννίνων έχει πάρει τη θέση του μπροστά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που έφερε φίλους και συνεργάτες στην ίδια αίθουσα στο Κουτσελιό και βγάζει λόγο πριν την κοπή, μιλώντας για τον ρόλο και το έργο των Πολιτιστικών Συλλόγων. Όλα κυλούν μέσα σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα.

Μέχρι τη στιγμή που το προστατευτικό του φωτιστικού φεύγει από το ταβάνι και καταλήγει αρχικά στο κεφάλι του δημάρχου και εν συνεχεία στο πάτωμα! Ο Θωμάς Μπέγκας αιφνιδιάστηκε, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι αλλά από τη στιγμή που δεν σημειώθηκε τραυματισμός, όλοι αντιμετώπισαν το συμβάν με χιούμορ.

«Μου θύμισε ταινία του Βέγγου», έλεγαν κάποιοι μετά το τέλος της περιπέτειας του δημάρχου. Ο ίδιος ανακουφισμένος συνέχισε με την κοπή πίτας, αλλά σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη. Ο κύριος Μπέγκας δεν έχασε την καλή του διάθεση και επισκέφθηκε τα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί.

Δείτε το απίστευτο συμβάν:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *