ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ατζούν Ιλιτζαλί: Μόνο σύννεφα στον ορίζοντα μετά το «ειδύλλιο»



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο δεύτερος κύκλος του «My style rocks» σε λίγες ημέρες ρίχνει αυλαία και όπως όλα δείχνουν αυλαία πέφτει και στην συνεργασία Σπυροπούλου – ΣΚΑΪ.

Μπορεί προς το τέλος του το show μόδας να πήγαινε καλά όσον αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει την Βίκυ Καγιά και το «Shopping Star».


Νέο όνομα στην παρουσίαση του Μy Style Rocks

Όπως έχει γίνει γνωστό και τις τελευταίες ημέρες, το κανάλι και η εταιρία του Τούρκου παραγωγού Acun Medya, θέλουν να δοκιμάσουν ένα νέο πρόσωπο στην παρουσίαση του «My style rocks» από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Σάσας Σταμάτη.



Βέβαια, αυτό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν το αφήνει έτσι. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor 3» και η παρουσιάστρια μέχρι τη λήξη του ριάλιτι επιβίωσης προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τη στενή του συνεργάτιδα στην Ελλάδα, Εμινέ Γεσίρ, με την οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση.

Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητούσε με τον ΣΚΑΪ, το ενδεχόμενο, μετά το My Style Rocks, να αξιοποιηθεί στο Survivor Panorama, ή να έχει ειδικό ρόλο στο Survivor.


Ο λόγος που τελειώνουν τη Σπυροπούλου

Σημειώνεται ότι εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητούσε με τον ΣΚΑΪ, το ενδεχόμενο, μετά το My Style Rocks, να αξιοποιηθεί στο Survivor Panorama, ή να έχει ειδικό ρόλο στο Survivor.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε πως η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του δυναμικού του καναλιού.



Η έκταση που πήρε η φημολογούμενη σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί μοιάζει να έχει εξοργίσει τον ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ, ο οποίος χωρίς να τοποθετηθεί δημόσια είχε εκφράσει την απογοήτευσή του στον κανάλι.

Σε κάθε περίπωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρει πως τα χαμηλά σε σχέση με πέρυσι νούμερα του «My Style Rocks», είναι η αιτία που το κανάλι κάνει ήδη συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Κωνσταντίνα στον 3ο κύκλο του ριάλιτι μόδας, ωστόσο πληροφορίες εκ των έσω θέλουν τη γενικότερη στάση της παρουσιάστριας να την έχει οδηγήσει στο τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως η Κωνσταντίνα είχε ρητή εντολή να βγει και να διαψεύσει την όποια σχέση της με του Ατζούν, κάτι που δεν έκανε. Κάπως έτσι, θεωρήθηκε «μη συνεργάσιμη» με του ιθύνοντες να αποφασίζουν να την αφήσουν εκτός.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *