ροή ειδήσεων

Δεν Θα Υπογράψω Την Συμφωνία Των Πρεσπών Όταν Έρθει Από Την Βουλή


Ένα άλλο πρόβλημα εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες για τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα καθώς για τον πρωθηπουργό το θέμα της ψηφοφορίας έχει κλείσει αφού έχει βρει τους 151 βουλευτές ....
Το πρόβλημα για τον πρωθυπουργό ονομάζεται Προκόπης Παυλόπουλος και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας καθώς κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σε πηγαδάκια αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι θετικός στο να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών αφού έρθει από την Ελληνική βουλή.

Ο λόγος που ο Πρόεδρος της δημοκρατίας σκέφτεται αρνητικά στο να βάλει την υπογραφή του όπως αναφέρουν κύκλοι της Ν.Δημοκρατίας και στενοί φίλοι του ΠΤΔ αναφέρουν στο Ellada.Press είναι γιατί η συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων όπως έχει έρθει πριν απο λίγει ώρα η ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων δεν έχουν την υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας της γείτονας χώρας αλλά έχουν την υπογραφή της βουλής. Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορέσει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και δεν υπογράψει μια συμφωνία που δεν έχει υπογραφή από τον ομόλογο του.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/19 03:00

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟ 80 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ..ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 Η ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ''ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ.-ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.-ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ'''ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π.'' ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΟΡΤΩΣΑΝ,-ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΗΜΙΤΗΣ Κ.Λ.Π.-ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/19 04:47

    Auto elipe! na ypograψei!!!den exei ti dedilomeni!!to 27tis ekato !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/19 09:45

    Αν δεν υπογραψει θα σας πηδηξουν οι τουρκοι για αλλους 4 αιωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς δεν θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα υπογράψει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ την συμφωνία! Αλλωστε όλοι είναι πιόνια ξένων συμφερόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *