ροή ειδήσεων

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ-ΠΑΣΤΙΔΑΣ - ΦΩΤΟΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΑΥΤΌΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΕΤΗ.
ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ-ΠΑΣΤΙΔΑΣ.
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΟΙ ΑΡΜΌΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ, Η ΔΙΈΛΕΥΣΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΊΑ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.



Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/1/19 15:05

    ta parapona sas ston proedro tis koinotitas sas...na afisei ta roysfetia se psifoforous toy kai na koitaksei kai ligo ta provlimata toy xorioy!!!!makran o pio axristos peoedros ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΡΑΓΕ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/19 19:12

    ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/19 21:40

    Κυριε δημαρχε ειναι ντροπη για εναν τοσο πλουσιο δημο,τοσο παμφτωχα εργα..Ενας δρομος πεντε χρονια..Ενα εθνικο αλλα τοσα και βαλε και ενα ροδινι κατεστραμμενο.Να σε δουμε με τι μουτρα θα ζητας ψηφους..Κατα τ'αλλα θες και τουρισμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/1/19 10:53

    Οι δρόμοι που συνδέουν τα χωριά είναι περιφερειακοί. Οι δρόμοι μέσα στους ιστούς ονομάζονται δημοτικές οδοί. Ο δρόμος αυτός συνδέει τα Μαριτσά με την Παστίδα. Επομένως ο κύριος που έκανε την καταγγελία, καλό θα είναι την επόμενη φορά να γνωρίζει που πρέπει να απευθυνθεί, εκτός και αν οι προσθέσεις του είναι άλλες ... Επί της ουσίας. Ο δήμος Ρόδου, απ΄ότι γνωρίζω, παρότι δεν έχει την αρμοδιότητα, κατάφερε να συμβασιοποιήσει το έργο να βρει τα χρήματα και τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει στην αποκατάσταση, η οποία πέραν της ασφαλτόστρωσης, έχει προβλέψει και τη δημιουργία αυλακιών απορροής του νερού, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά το πρόβλημα. βατότητας του δρόμου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Τα σχόλια του Ανώνυμου που προχώρησε στην καταγγελία, θεωρούνται άστοχα, διότι η αρμοδιότητα δεν είναι του δήμου, παρότι έχει προγραμματίσει τις εργασίες αποκατάστασης του. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/19 22:59

      Ναι σιγουρα εισαι πολυ καλα διαβασμενος.Γνωριζεις μηπως ποσα χρονια ειναι ετσι.Υποθετω πως δεν μενεις η δεν περνας απο τον δρομο αυτο.Απλα υποστηριζεις τον Δημαρχο προφανως γιατι εισαι το δεξι του χέρι και εχεις συμφερον .Ειναι αδιανοητο ποση αδιαφορια αναισθησια ασυδοσια υπαρχει στο Δημο Ροδου.Ας αφησει ο Δημαρχος τις φωτογραφισεις και ας ασχοληθει λιγο με τον Δημο .

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/1/19 17:01

    Επι της ουσιας το μονο που ξερετε να κανετε,ειναι να πετατε το μπαλακι ο ενας στον αλλον.Αντι να απολογηθειτε,τα ριχνετε στην περιφερεια.Αφηστε λοιπον τις μακρυγοριες και καντε εργα.Οσον αφορα τα αστοχα σχολια,να μας τα πειτε και οταν θα ερθετε να ζητατε ψηφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/1/19 19:18

    Απαράδεκτη κατάσταση!! Ψεύτικες υποσχέσεις!! Ο Δήμος επιρρίπτει τις ευθύνες στην περιφέρεια και η περιφέρεια στον δήμο !! Εκλογές έρχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/1/19 23:08

    Απαράδεκτη κατάσταση, θυμίζει δρόμο τριτοκοσμικου δήμου. Κυριολεκτικά διαλυμένος, σπασμένος , επικίνδυνος πλέον δρόμος... Αλλά ποιος να ασχοληθεί?
    Πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι όλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *