ροή ειδήσεων

Τηλεθεάτρια κέρδισε αυτοκίνητο, δεν το ήθελε και τους έβρισε!

Απίστευτο σκηνικό



Το να σε πάρουν τηλέφωνο από κάπου τυχαία που δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή και να σου πουν ότι επειδή ο αριθμός σου επιλέχθηκε κερδίζεις ένα σεμεδάκι της γιαγιάς, το δέχομαι να πεις όχι… Αλλά το να έχεις δηλώσει συμμετοχή, να κερδίζεις αυτοκίνητο και να μην το θέλεις, δεν μπορώ να το δεχτώ!

Κι αν νομίζεις πως κανείς δεν θα το έκανε αυτό, κάνεις λάθος! Γιατί βρέθηκε ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Γη που του έκαναν ΔΩΡΟ αυτοκίνητο κι είπε όχι! Τηλεθεάτρια κέρδισε αυτοκίνητο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κι όχι απλώς δεν το ήθελε, αλλά τους έβρισε κι από πάνω!

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή… Στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο που πρόσφερε η εκπομπή.

Φυσικά, οι συμμετοχές ήταν πολλές κι όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν αν θα είναι οι τυχεροί. Όλοι, εκτός απ’ την νικήτρια!

Η τυχερή, εν ονόματι Χριστίνα, κέρδισε το αυτοκίνητο, όμως, όπως δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά και στον καλεσμένο του, Γιώργο Χρυσοστόμου, δεν το ήθελε και τους είπε αν θέλουν να κάνουν νέα κλήρωση για να το πάρει κάποιος άλλος!

«Αι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρω κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», είπε η τηλεθεάτρια…

Όσον αφορά τον Νίκο Μουτσινά; Προσπαθούσε να συνέλθει ο άνθρωπος απ’ αυτό που του έτυχε και στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει εάν η τυχερή τον τρολάρει ή εννοεί όσα λέει!

Όλοι είχαν μείνει άφωνοι, άφωνοι μείναμε κι εμείς.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο σκηνικό παρακάτω:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *