ροή ειδήσεων

Εικόνες ντροπής και δυσφήμισης αντικρίζουν όσοι εισέρχονται στην είσοδο της Κρεμαστής



Τα «χαλατά», εγκαταλελειμμένα κτίρια τα οποία στο παρελθόν ήταν καταστήματα ή σπίτια σήμερα , αποτελούν όνειδος για την Κρεμαστή , αλλά και για το νησί μας , αφού βρίσκονται στην είσοδο της πόλης μας για όσους έρχονται στη Ρόδο αεροπορικώς.

Ακόμη και για τους διερχόμενους οδηγούς , τα «χαλατά» αποτελούν δημόσιο κίνδυνο , αφού είναι έτοιμα να καταρρεύσουν και να τους τραυματίσουν ή να προκαλέσουν ζημιές στα διερχόμενα οχήματα.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στην είσοδο της Κρεμαστής , επιδεινώνεται , αφού οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών , δεν είναι διατεθειμένοι να τα επισκευάσουν και να τα συντηρήσουν, καθώς δεν είναι λειτουργικά , λόγω της στενότητας του δρόμου.

Ίσως η δημοτική ή περιφερειακή αρχή θα μπορούσε εντοπίσει τους ιδιοκτήτες τους και να τα απαλλοτριώσει και στην συνέχεια να τα κατεδαφίσει προκειμένου να ανοίξει και ο δρόμος στην είσοδο της Κρεμαστής και να καταστεί πιο λειτουργικός για όλα τα οχήματα.

Καθημερινά πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες από τους κατοίκους της Κρεμαστής για την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκονται τα κτίρια στην είσοδο του χωριού τους και αποτελούν εστίες μόλυνσης αλλά πρόκλησης ατυχημάτων.








https://12vima.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/1/19 19:40

    ftiakste prota ths eisodo tou horiou eki stin trapeza pou parkari o kathenas opou goustari gia na paei ston dhmo h sthn trapeza kai klinoun thn kikloforia himona kalkeri me tis wres !!!! kai aste ta spitia pou den sas anikoun na ta vroun oi idioktites me ton dhmo!!! gt merikoi thelete na pesoun ta palia ta spitia gia na ftiaksete parking gia tin parti sas !!! gaidouria e gaidouria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/19 23:33

    Πραγματικά ειδικά αυτά τα σπίτια στη κρεμαστή πρέπει να φύγουν να ανοίξει ο δρόμος. Είναι ντροπή τόσα λεωφορεία περνούν από εκεί και εμείς φυσικά είναι επικίνδυνο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχάριστη η κακή τοποθέτηση του δημοσιογράφου. Ο φίλος μας που αναφέρθηκε στα χάλια μας έξω από τον Δήμο-τράπεζα-ταχυδρομίο έχει απόλυτο δίκιο. Ο άλλος που φοβάται μην τον πατήσει κανένα λεωφορείο-πούλμαν γιατί δεν σκέφτηκε ότι δεν πρέπει να περνάνε τόσο μεγάλα οχήματα μεσα από το χωριό;; Αυτά να περνάνε περιφερειακά. Ξεχνατε οτι λίγο πιο πέρα είναι η μεγαλύτερη ντροπή του νησιού που δν θα έπρεπε να επιτρεπετε ουτε ποδηλατο να περνάει ΓΕΦΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι και αυτό το χάλι ένα από τα πολλά που υποσχόταν η τέως δημοτική αρχή ότι θα έφτιαχνε! Άλλη μια αποτυχημένη τετραετία και η σκυτάλη σε επόμενους ανίκανους... ως συνήθως...

    Αντισθένης "Το τις πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/1/19 02:46

    Ένα Μάτσο Χάλια!!!!
    Και Να Ήταν Μόνα Αύτα...
    Από Που Να Πιάσεις Και Που Να Αφήσεις..
    Ντρέπομαι Ειλικρινά Για Την Κατάντια Και Την Εικόνα Του Τόπου Μας!!
    Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *