ροή ειδήσεων

Το ΕΠΑΛ Ρόδου ξανά με θέρμανση!



ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ -Εσπ. ΕΠΑΛ Ρόδου

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους Δντες του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου Ε.Κ. Ρόδου ενημερωθήκαμε ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε από τους τεχνίτες του δήμου. Υπάρχουν όμως ακόμη αίθουσες και εργαστήρια του σχολικού μας συγκροτήματος, όπου η βλάβη δεν μπορούσε να αποκατασταθεί!

Ως Μαθητικό Συμβούλιο του Εσπ. ΕΠΑΛ Ρόδου θέλουμε να ευχαριστήσουμε το εργατοτεχνικό προσωπικό του δήμου, γιατί και σε άλλες περιπτώσεις ανταποκρίθηκαν άμεσα στα προβλήματά μας σε αντίθεση με εργολάβους και υποσχέσεις δημοτικής αρχής Ρόδου!

Στηρίζουμε τις απαιτήσεις του εργατοτεχνικού προσωπικού, γιατί γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες στις οποίες εργάζονται δεν είναι ιδανικές, με την δημοτική αρχή Ρόδου να μην τους χορηγεί ούτε καν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας!!! Κι εμείς εργαζόμενοι - τεχνίτες είμαστε!

Ξέρουμε ότι οι εγκαταστάσεις της Κεντρικής Θέρμανσης είναι οι παλαιότερες που υπάρχουν σε σχολεία, αφού ήμασταν το μοναδικό σχολείο της δεκαετίας του ’70 που διέθετε!

Δυστυχώς δεν αντικαταστάθηκαν οι σωληνώσεις του δικτύου, ώστε να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του συστήματος της Κεντρικής Θέρμανσης για τα επόμενα χρόνια. Θεωρούμε ότι οι αποσπασματικές επισκευές δεν λύνουν το πρόβλημα!

Βέβαια, ευχόμαστε να μην παρουσιαστούν άλλες βλάβες στο σύστημα της Κεντρικής Θέρμανσης μέσα στο χειμώνα, γιατί θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε σε συμβολικές Καταλήψεις τις ώρες λειτουργίας του Εσπ. ΕΠΑΛ Ρόδου. Δεν θα αφήσουμε εκτεθειμένους σε άθλιες συνθήκες εργασίας ούτε Καθηγητές ούτε Μαθητές. Δεν θα επιτρέψουμε το σχολείο μας να μην έχει θέρμανση το χειμώνα!

Ας το καταλάβουν οι αρμόδιοι! Δεν κάνουμε πίσω από τις ανάγκες για ένα σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν σχολείο! Μαθητές και Καθηγητές θα αγωνιστούμε μαζί, ώστε το σχολικό μας συγκρότημα να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες των ανήλικων μαθητών, των παιδιών μας, όσο και αυτών που επιθυμούν μια δεύτερη ευκαιρία για μόρφωση και επαγγελματική εκπαίδευση!

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής από μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας, ώστε να γίνει καταγραφή απαιτούμενων παρεμβάσεων στις υποδομές και εξοπλισμούς του σχολικού μας συγκροτήματος.

Μετά την καταγραφή θα ενημερώσουμε τον Εισαγγελέα Ρόδου, στον οποίο θα καταθέσουμε την Έκθεση της Επιτροπής. Επίσης, θα τον ενημερώνουμε εγγράφως για τυχόν καθυστερήσεις, ελλείψεις και παρατυπίες σε υφιστάμενες εργολαβίες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο σχολικό μας συγκρότημα.

Κατόπιν της επισκέψεως στον Εισαγγελέα Ρόδου, θα κανονίσουμε συνάντηση της Επιτροπής με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες του Δήμου για να προγραμματιστούν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και χρονοδιαγράμματα από την Δνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Τέλος, καλούμε όλα τα 15μελή και τα 5μελή των σχολικών μονάδων της περιοχή μας να αναδείξουν τα προβλήματα που βιώνουν στα σχολεία τους. Είμαστε στην διάθεσή τους!

verena.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *