ροή ειδήσεων

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξεσπά: Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα



Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για βιασμό κοπέλας από τον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, ο πατέρας της ξεσπά στον News 24/7 στους 88,6.


Στον News 24/7 στους 88,6 και το Κεντρικό Μαγκαζίνο με τον Κώστα Σαρρηκώστα, μίλησε ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για βιασμό που υπέστη γυναίκα από τον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της κόρης του.


Όπως είπε ο κ. Τοπαλούδης, ο ίδιος είχε προτρέψει κόσμο στην Ρόδο να μιλήσει και να προχωρήσει σε καταγγελίες μετά την δολοφονία της κόρης του, κατ' αρχάς επειδή γνώριζε τον χαρακτήρα της κόρης του και με αφορμή διάφορες αποκαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τις κινήσεις του λευκού φορτηγού, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι μετέφεραν την φοιτήτρια στο εξοχικό του 22χρονου.

Ο κ. Τοπαλούδης χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός πως δεν διαψεύστηκε, και τόνισε πως πέρα από τους δύο δράστες, κατά την πεποίθησή του, υπάρχουν και άλλοι συνένοχοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

"Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν", τόνισε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης.

Σύμφωνα με τον κύριο Τοπαλούδη είναι πολύ σημαντικό "για να σπάσει αυτό το απόστημα κάποιων αλητοπαριών, θα πρέπει να μιλήσουν οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά που έχουν υποστεί οτιδήποτε, χωρίς να φοβούνται. Όσοι γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν".

news247

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/19 23:18

    Εύχομαι να έχουν και οι δυο τους τα καλά του δουρη και του φωτουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/19 14:48

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/19 18:16

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ!!!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ!!!ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *