ροή ειδήσεων

Φεύγει από την Digea η ΕΡΤ



Δίκτυο πομπών σε όλη τη χώρα


Σε επανασυντονισμό των τηλεοπτικών δεκτών τους, με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο αναζήτησης θα πρέπει να προχωρήσουν οι τηλεθεατές σε πολλές περιοχές της χώρας προκειμένου να αποθηκεύσουν τα κανάλια της ΕΡΤ σε νέες συχνότητες εκπομπής.

Η ΕΡΤ θα εκπέμπει από το δικό της δίκτυο πομπών το σήμα της σε όλη τη χώρα, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των ψηφιακών πομπών της. Μετά την αγορά και την εγκατάσταση των πομπών, η ΕΡΤ αποχωρεί από τις υπηρεσίες της Digea και χρησιμοποιεί πλέον τους δικούς της διαύλους.

Ο επανασυντονισμός, που αφορά την Περιφέρεια και όχι τις περιοχές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να γίνει από τις 2 Φεβρουαρίου, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η αποχώρηση από τους διαύλους της Digea.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι νέες συχνότητες εκπομπής αφορούν τις περιοχές: Δυτική Μακεδονία: Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Τσοτύλι, Κοζάνη. Θεσσαλία: Βόλος, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Σποράδες. Ήπειρος: Καλπάκι, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Γιάννενα, Θεσπρωτία, Άρτα. Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα: Κέρκυρα, Ιθάκη, Αιτωλοακαρνία, Αγρίνιο. ΒΑ Στερεά Ελλάδα: Λαμία, Αταλάντη, Ευρυτανία, Φθιώτιδα. Δωδεκάνησα: Κάλυμνος, Σύμη, Λέρος, Πάτμος, Κάρπαθος, Νίσυρος, Ρόδος, Κως. Κυκλάδες: Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Αμοργός, Νάξος, Σίφνος, Ίος, Μήλος. Νησιά ΒΑ Αιγαίου: Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία. Κρήτη: Τυμπάκι, Λασήθι, Δυτική κρήτη, Κεντρική Κρήτη.

Α.Γ.Ν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *