ροή ειδήσεων

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον ΑΝΤ1: Θα καταθέσω νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης μου - ΒΙΝΤΕΟ



Με πόνο καρδιάς οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επιστρέφουν στον τόπο που βρήκε φριχτό θάνατο η πολυαγαπημένη τους κόρη πριν από τρεις μήνες, προκειμένου η μητέρα της να καταθέσει αποκαλυπτικά, όπως λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στοιχεία στην ανακρίτρια για τουλάχιστον ακόμη δύο νεαρούς άντρες. Στοιχεία που έχουν προκύψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φοιτήτριας αλλά και από τις φίλες της.

«Θα καταθέσω κάποια πράγματα που έχω συλλέξει, για τον βιασμό της Ελένης. Μου έχουνε πει φίλες της και ότι ξέρω θα το καταθέσω. Πάω στον τόπο του μαρτυρίου. Εκεί που υπέστη βασανισμό, μαρτύριο, όλες τις μορφές του μαρτυρίου και τον τραγικό θάνατο του παιδιού μου. Τι να μου προσφέρει αυτή η Ρόδος. Μόνο πόνο, θλίψη, οδύνη, θυμό, κακία και μίσος. Είμαι η πιο άτυχη μάνα που γέννησε η φύση», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης στον ΑΝΤ1.

Κι ενώ συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, τρεις μήνες από την στυγερή δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, η μητέρα της αποκαλύπτει ότι η κόρη της δεχόταν για αρκετό καιρό απειλητικά μηνύματα.


«Απειλητικά μηνύματα στο παιδί μου, ναι. Ζούσε σε ένα φόβο, επί ένα χρόνο. Την εκβιάζανε και την φοβίζανε και της δημιουργήσανε πολλές φοβίες».

Ξεσπώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Ελένης ζητά, συναισθηματικά φορτισμένη, δικαιοσύνη από τον θεό και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της.



«Η δικαιοσύνη του Θεού να τους τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο. Όχι η δικαιοσύνη των ανθρώπων. Η δικαιοσύνη του Θεού θέλω για όλους τους και τις μάνες που φέρανε αυτά τα κτήνη σε αυτή τη γη, που την βαραίνουν αυτή τη γη».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/19 01:10

    Εύχομαι ο Θεός να τους τιμωρήσει και ο πόνος και η θλίψη που σας έδωσαν να πέσει φωτιά πάνω τους. Λυπάμαι τόσο πολύ, δεν είμαι γονιός αλλά το να χάνεις το σπλαχνο σου είναι κάτι το αδιανόητο. Εύχομαι ο Θεός να σας δώσει δύναμη και κουράγιο. Θα είστε πάντα μέσα στην καρδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/19 09:00

    συμπαραστεκομαστε στο χαμο της κορης της αλλα μην βγαζει κακια στη Ροδο
    το προβλημα της ειναι τα ατομα οχι το νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/19 11:42

    Εχει δικιο η γυναικα... Συμπονουμε κι ελπιζουμε να πεσει απλετο φως στην υποθεση, κι αυτα τα κτηνη μακαρι να μην δουν το φως του ηλιου ποτε ξανα. Δεν ειμαστε ομως ολοι οι ροδιτες ετσι... Ηδη βιωνουν την απεχθεια μας και ξερουν οτι ειναι ανεπυθυμητοι και δακτυλοδεικτουμενοι... Κουραγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *