ροή ειδήσεων

Δικηγόρος Τοπαλούδη: Ο βιασμός της Ελένης το 2017 συνδέεται με την δολοφονίας της



Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, τόσο για την δολοφονία όσο και τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ και ανέφερε ότι έχει αρχίσει η προκαταρκτική εξέταση για τον βιασμό της Ελένης, έναν χρόνο πριν από την δολοφονία της.


«Θεωρούμε ότι τα δύο γεγονότα, ο βιασμός του 2017 και η δολοφονία μετά από βιασμό το 2018, συνδέονται μεταξύ τους, ενώ είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 2017 είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της», τόνισε ο δικηγόρος.

Φίλες της Ελένης Τοπαλούδη, πλησίασαν την μητέρα της φοιτήτριας μετά την κηδεία της και την ενημέρωσαν για τον βιασμό της όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μετά την κηδεία της, φίλες της Ελένης είπαν στη μητέρα της ότι είχαν επισκεφθεί το Αστυνομικό Κατάστημα Ρόδου και ότι είχαν σκοπό να καταγγείλουν τον βιασμό της τον Νοέμβριο του 2017 και την παράνομη βιντεοσκόπησή της. Δεν ακολούθησε καμία σχετική έρευνα. Αντίθετα, όπως έχω πληροφορηθεί, οι αστυνομικοί που πράγματι είχαν λάβει γνώση της καταγγελίας είπαν ότι είναι "είναι πολύ αργά, έχει περάσει μια εβδομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχετε και το βίντεο, φέρτε το βίντεο να δούμε τι θα κάνουμε"».




Τόνισε, δε πως οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού προήλθαν μόνοι τους για να καταθέσουν κάτι που κινεί υποψίες.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει υποψία συγκάλυψης ο κ. Γκιούγκης ανέφερε: «Ας μην ξεχνάμε τρία βασικά στοιχεία. Έχουμε τον πρώτο βιασμό, έχουμε δεύτερο βιασμό και θάνατο, έχουμε άλλον έναν βιασμό μετά τον θάνατό της. Όλα αυτά συνδέονται, όπως και άλλα που δεν έχουν έλθει στη Δικαιοσύνη».

Όσον αφορά το λάπτοπ της φοιτήτριας που παραμένει ακόμα κλειδωμένο ο δικηγόρος αποκάλυψε «βρίσκεται στο εγκληματικό, το γιατί δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη είναι θέμα των Αρχών. Θα έχει πάρα πολλά στοιχεία πάνω στο θέμα που αναφερόμαστε» ενώ συμπλήρωσε «η Ελένη έφυγε βιαστικά, το πλυντήριο της ακόμη δούλευε. Βγήκε να φάει σουβλάκια και ήταν πρόχειρα ντυμένη. Το λαπτοπ ήταν ανοιχτό γιατί μιλούσε με μία φίλη της. Ποιος κλείδωσε το λαπτοπ και δεν μπορούν να το ανοίξουν; Είχαν και τα κλειδιά της;».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *