ροή ειδήσεων

Από μυοκαρδίτιδα προσβλήθηκε 22χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα λοίμωξης!



Αυξάνονται και στην περιοχή μας οι άνθρωποι που προσβάλλονται από λοιμώξεις που τους οδηγούν στο νοσοκομείο Ρόδου.

Μετά τον 33 χρονο που κατέληξε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο νοσοκομείο με λοίμωξη εισήχθη 22 χρονος που εμφάνισε πυρετό και μυικούς πόνους.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τελικά προσβλήθηκε από μυοκαρδίτιδα. Ο νεαρός που είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς και έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρόδου.

«Παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση της υγείας του 22χρονου νεαρού», δήλωσαν στο skyrodos.gr οι γιατροί του νοσοκομείου Ρόδου.

Σε ερώτηση αν ο νεαρός έχει προβληθεί από γρίπη οι γιατροί δήλωσαν ότι αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που εστάλησαν στο ινστιτούτο Παστέρ.

Να σημειωθεί πως ο 33χρονος από την Παστίδα, που κηδεύτηκε χθες εξέπνευσε όταν οργανισμός του καταπονημένος δεν άντεξε και την μυοκαρδίτιδα που τον προσέβαλε μέσα σε λίγες ώρες από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Ο οργανισμός του ήταν πολύ καταπονημένος και δεν άντεξε», υπογράμμισε ο ιατρός κ. Νικήτας Μόσχος .

Οι συγγενείς του πάντως δεν δέχθηκαν να γίνει νεκροψία νεκροτομή παρότι είδαν ειδοποιηθεί από το νοσοκομείο όλες οι αρμόδιες αρχές.

«Ο ασθενής είχε καρδιολογικά προβλήματα και εισήχθη στην καρδιολογική κλινική», δήλωσε στον sky ο διευθυντής της Α Παθολογικής Κλινικής κ. Στέλιος Καραταπάνης.

Ο κ. Καραταπάνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα, του εμβολιασμού των ατόμων που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού δηλαδή στους καρδιοπαθείς διαβητικούς τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

« Δεν είναι δυνατό να μην έχουν κάνει το εμβόλιο, όλοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο», είπε ο κ. Καραταπάνης.

Όπως εξήγησε ο κ. Καραταπάνης οι εμβολιασμοί θα πρέπει να γίνονται τον Οκτώβριο .

« Ωστόσο ακόμη και τώρα δεν είναι αργά για να γίνουν εμβολιασμοί από άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα» , είπε ο κ. Καραταπάνης.

Ο Διευθυντής της Α Παθολογικής Κλινικής, του νοσοκομείου Ρόδου αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής από όλους.

«Το καλό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών είναι η αρχή σε ότι αφορά τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις», είπε ο κ. Καραταπάνης.

Ακόμη και οι μαθητές δεν θα πρέπει να πηγαίνουν στο σχολείο όταν διαπιστωθεί ότι έχουν νοσήσει ανέφερε ο κ. Καραταπάνης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *