ροή ειδήσεων

ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ (ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ)



Την αδιάλειπτη επιτυχή παρουσία μαθητών και μαθητριών του 3ου ΓΕΛ (Καπνοβιομηχανίας) σε μαθητικούς διαγωνισμούς επιβεβαιώνει η ανάδειξη επτά παιδιών του σχολείου στους διακριθέντες/-είσες του τελευταίου μαθηματικού διαγωνισμού «Θαλής».

Ειδικότερα, στον τελευταίο μαθηματικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Παράρτημα Δωδεκανήσου) και συμμετείχαν μαθητές/-τριες από όλα τα Δωδεκάνησα, στον κατάλογο των επιτυχόντων, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στις ανακοινώσεις της Μαθηματικής εταιρείας τα ονόματα επτά παιδιών του 3ου ΓΕΛ (με αλφαβητική σειρά κατά τάξη): Βαρδέλη Εβελίνα, Κιούσης Γιάννης, Ρούσος Σταμάτης, Φραράκη Μαρία (Α΄ λυκείου) και Μαριεττάκη Ειρήνη, Παμπίδη Ευγενία και Πηδιάκης Μανώλης ( Β΄ λυκείου).

Το σχολείο, ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της κοινωνίας, στοχεύει, ανάμεσα στα άλλα, στη διαπαιδαγώγηση και την κοινωνικοποίηση, την παροχή γνώσεων, τη μάθηση, την ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων και, γενικότερα, μέσα από τις εκπαιδευτικές διαδικασίες του, να διαμορφώσει την προσωπικότητα του μαθητή/-τριας και να τον/την καταστήσει ικανό/-ή να ενταχθεί και να προοδεύσει στην κοινωνία. Και η αριστεία και η διάκριση σίγουρα αποτελούν ωστική δύναμη και καύσιμη ύλη για την μαθησιακή εκτόξευση του διψασμένου για καταξίωση και αναγνώριση νέου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και υπό αυτό το πνεύμα, το 3οΓΕΛ Ρόδου αναδεικνύει τέτοιες αξίες και στηρίζει το αρχή της αριστείας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *