επικαιρότητα

Δεν είχε εμβολιαστεί για την γρίπη ο 33χρονος από την ΠαστίδαΟ33χρονος φαίνεται πως δεν έκανε το εμβόλιο παρότι ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου.


Δεν είχε κάνει το εμβόλιο για την γρίπη Η1Ν1 που «θερίζει» στην Ελλάδα ο 33χρονος που έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο της Ρόδου το Σάββατο μετά από νοσηλεία δύο ημερών με υψηλό πυρετό.

Μάλιστα ο 33χρονος φαίνεται πως δεν έκανε το εμβόλιο παρότι ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου καθώς είχε υποβληθεί σε σοβαρή γαστρεντερολογική επέμβαση.

Ωστόσο ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα για αν διαπιστωθεί εάν ο 33χρονος έχασε όντως τη ζωή του από γρίπη Η1Ν1.

Σημειώνεται ότι σε αυξημένη επιφυλακή έχει τεθεί η ιατρική κοινότητα της χώρας, λόγω της έξαρσης της επιδημίας της γρίπης, που τις τελευταίες ημέρες έχει οδηγήσει στον θάνατο 39 ανθρώπους.

Όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι συστήνουν ψυχραιμία αλλά και εγρήγορση στο κοινό, προτάσσοντας το αντιγριπικό εμβόλιο ως το πλέον αποτελεσματικό μέτρο.

reader.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Μπορώ να βγάλω κ γω σχολή για μπάτσος να με πληρώνεται για να κάθομαι να καπνίζω κ να μιλάω στο κινητό ενώ μπροστά μου (στην Φανερωμένη) τα αυτοκίνητα μένουν κολλημένα επι μισή ώρα κ να μη με νοιάζει...;;;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης