
Tα ασθενοφόρα έχουν παραλάβει τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους
Ισχυρή έκρηξη -πιθανότατα φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σαντοαρόζα, στην Καλαμάτα- σημειώθηκε στις 21:15 το βράδυ. Ο απολογισμός σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες Ελεευθερία και Θάρρος είναι 3 νεκροί.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχει μεταβεί δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ ασθενοφόρα έχουν παραλάβει τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους τραυματισμένους.
Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα Θάρρος, κάνουν λόγο για νεκρές γυναίκες οι οποίες εργάζονταν στην ταβέρνα. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και θαμώνες.


Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.