ροή ειδήσεων

Εξαπάτησαν 84χρονη με τα αναδρομικά του μακαρίτη συζύγου της



Πώς εξαπάτησαν ηλικιωμένη στον Βόλο με δήθεν αναδρομικά

Θύμα μιας ασυνήθιστης απάτης έπεσε μια 84χρονη γυναίκα στον Βόλο. Η ηλικιωμένη πείστηκε ότι δικαιούνταν αναδρομικά από τη σύνταξη του… μακαρίτη συζύγου της και έδωσε τη… δική της σύνταξη σε απατεώνες που της ζήτησαν χρήματα δήθεν για παράβολα!

Η 84χρονη περίμενε στη στάση του λεωφορείου στα Αϊβαλιώτικα Βόλου, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος -κοντά στα 50- και της είπε ότι τον έστειλε ο γιος της για να του δώσει χρήματα για τα παράβολα, ώστε να εισπράξει 7.500 ευρώ αναδρομικά από συντάξεις του συζύγου της που έχει πεθάνει. Η ηλικιωμένη πίστεψε τον άγνωστο άνδρα, που όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία», μιλούσε άπταιστα ελληνικά. Μαζί του πήγαν στο σπίτι της και εκεί ο άγνωστος φέρεται να της ζήτησε 800 ευρώ, για να του δώσει τελικά 700, αφού τόσα δήλωσε πως είχε στη διάθεσή της η ηλικιωμένη.Ο δράστης αφού απέσπασε τα 700 ευρώ από την 84χρονη μπήκε σε ένα αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν.


Όταν η ηλικιωμένη μίλησε με τον γιο της, διαπίστωσε ότι την είχαν εξαπατήσει και κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση για να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Πηγή: e-thessalia.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *