ροή ειδήσεων

airBaltic: Νέα απευθείας σύνδεση με Κω



Η airBaltic ξεκινά απευθείας πτήσεις από τη Ρίγα της Λετονίας προς την Κω μέσα στο 2019. Οι πτήσεις θα είναι εβδομαδιαίες ενώ οι τιμές που θα προσφέρονται είναι ανταγωνιστικές.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κω κ. Ηλίας Σιφάκης βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση και συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρίγα της Λετονίας, ώστε το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στο εγχείρημα αυτό ενώ έχει αποσταλεί και ενημερωτικό υλικό για την προβολή της Κω.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της airBaltic δήλωσε ότι η ζήτηση για τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, αυξάνεται συνεχώς και η Κως είναι ο 8ος προορισμός που προσθέτει στο πρόγραμμά της.



Σε δήλωση του, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης αναφέρει: “Η δυναμική της Κω, ως τουριστικού προορισμού, κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Με τις απευθείας πτήσεις από τη Λετονία, ανοίγει μια νέα αγορά για την Κω. Στη νέα αυτή αγορά, τη Λετονία, θα ακολουθήσουμε το ίδιο μοντέλο που ακολουθήσαμε και με τη Σερβική αγορά. Με τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας θα διοργανώσουμε το συντομότερο δυνατόν εκδηλώσεις προώθησης της Κω. Θέλουμε να στηρίξουμε το πτητικό πρόγραμμα της Air Baltic στην Κω.”

TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *