ροή ειδήσεων

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη



Μια σειρά από νέα στοιχεία για το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, προέκυψαν από έρευνες των επιτελών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πιο συγκεκριμένα:


- Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, προσωρινά κρατούμενων, στην οικία της Ελένης Τοπαλούδη, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.


- Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook και τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.

- Βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και της Τοπαλούδη στην θέση του συνοδηγού του οχήματος του πατέρα του, με το οποίο μετέβησαν με το θύμα στην οικία στους Πεύκους και μετέπειτα την οδήγησαν αιμόφυρτη στην παραλία Φωκίας, όπου την πέταξαν στην θάλασσα και ξεφορτώθηκαν μέρος των πειστηρίων του εγκλήματος. DNA του 21χρονου Ροδίτη βρέθηκε στο καπάκι της καρότσας του ίδιου αυτοκινήτου.

- Σε πειστήρια εντός της οικίας συμπεριλαμβανομένων και δειγμάτων από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος, ενώ DNA του 19χρονου Αλβανού βρέθηκε σε κοντάρι της σφουγγαρίστρας.

- Φέρεται να προκύπτει παραπέρα η χρήση προφυλακτικού καθώς βρέθηκε εξωτερικά αυτού δείγμα DNA του θύματος.

Σημειώνεται ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φωκίας, όπου πέταξαν αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους, ενώ βρέθηκαν και δύο προφυλακτικά.

Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Έχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.
Αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα για τους τρεις Ροδίτες

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική της Ρόδου», η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, παρήγγειλε αυτοτελή έρευνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, προς διερεύνηση των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων του βιασμού και της παράνομης μαγνητοσκόπησης, που καταγγέλθηκαν εις βάρος 3 Ροδιτών, που διαμένουν σε χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού από την μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, κ. Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Η συγκεκριμένη δικογραφία, παρότι η κ. Αρμουτίδου-Τοπαλούδη, κατέθεσε στο πλαίσιο της κυρίας Ανάκρισης στοιχεία ενώπιον της κ. Ανακρίτριας στην δικογραφία για τον φόνο και τον βιασμό της κόρης της από τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό, δεν έχει συσχετιστεί με την προκαταρκτική.

Ο λόγος είναι ότι επί του παρόντος δεν υφίστανται στοιχεία που να δικαιολογούν συνάφεια των δύο υποθέσεων και δεν υπάρχει κάποιος συνεκτικός δεσμός, που να δικαιολογεί δικονομικά τέτοια πράξη.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή υπόθεση, που έλαβε χώρα σε άλλο χρόνο, με άλλους δράστες και με τρόπο που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Επί του παρόντος, δεν έχουν προσαχθεί ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι 3 καταγγελλόμενοι από την μητέρα (δύο εξ’ αυτών κατονομάστηκαν και η ταυτότητα του τρίτου έχει προκύψει από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών).

Υφίσταται η κατάθεση που έδωσε ενώπιον αστυνομικών του Διδυμοτείχου η κ. Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη ενώ έχει ληφθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και μια κατάθεση από μια 21χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη.

Η 21χρονη, που φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και διαμένει πλέον στη Ρόδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε ότι βρισκόταν με την Ελένη Τοπαλούδη σε μπαρ της Μεσαιωνικής Πόλης και εκεί η τελευταία είδε την παρέα των τριών ανδρών (έναν 17χρονο, έναν 20χρονο και έναν 21χρονο, τότε) τους οποίους και προσκάλεσε να τους κάνουν παρέα. Κατανάλωσε αλκοόλ μαζί τους και ακολούθως τους ζητήθηκε, όπως ισχυρίστηκε να τις μεταφέρουν στις οικίες τους.

Η 21χρονη κατέβηκε από το αυτοκίνητο πρώτη και η Τοπαλούδη με τους 3 άνδρες μετέβη στην οικία της.

Τρεις μέρες μετά ενημερώθηκε από την φίλη της ότι είχε βιασθεί και ότι κάποιος από τους τρεις την είχε μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο. Η φίλη της Τοπαλούδη φέρεται μάλιστα να ξεκαθάρισε ότι δεν είδε ποτέ το επίμαχο βίντεο προσθέτοντας ακόμη ότι την είχε συνοδέψει όταν απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου χωρίς να γνωρίζει όμως το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε με αστυνομικούς.

Οι γονείς πιθανολογούν ότι οι τρεις ημεδαποί διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από τη Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει σε ανήθικες προτάσεις τους.

Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν προκύπτει διασύνδεση και φιλία τους. Ελέγχεται εξάλλου πληροφορία που θέλει έναν από αυτούς να φοιτούσε στο ίδιο Γυμνάσιο με τον 21χρονο Ροδίτη, χωρίς όμως να έχει προκύψει ότι είχαν επαφές ή φιλικές σχέσεις (κάτι τέτοιο δεν φέρεται να έχει προκύψει και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου).




Στο μεταξύ φέρεται να διαψεύδεται πληροφορία που θέλει δήθεν τους 3 νέους να έχουν αναρτήσει βίντεο στο διαδίκτυο καθώς δεν συνάδει με την λογική να έχουν διαπράξει βιασμό και να «διαφημίζουν» με τον τρόπο αυτό την πράξη τους.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», το ενδεχόμενο να είχε πέσει θύμα βιασμού και το 2017 ερευνήθηκε στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου. Δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατέθεσαν στο πλαίσιο της έρευνας ότι η 21χρονη φοιτήτρια μαζί με 2 ή 3 φίλες της ζήτησε να μιλήσει με τον αξιωματικό υπηρεσίας για ένα βίντεο και υποστήριξε ότι είχε γνωρίσει σε νυχτερινό κέντρο 3 αγόρια και έφυγαν με το αυτοκίνητο ενός με μια φίλη της, την οποία άφησαν στην οικία της και οι υπόλοιποι κατέληξαν στην οικία της.

Εκεί, όπως υποστήριξε, υπήρξε ερωτική συνεύρεση με δύο εξ’ αυτών και κάποιος την βιντεοσκοπούσε.

Η φοιτήτρια φέρεται να είπε στον αστυνομικό ότι δεν είχε δει το βίντεο αλλά ότι μια φίλη της την είχε ενημερώσει ότι υπάρχει.

Μάλιστα οι αστυνομικοί φέρονται να είχαν εντοπίσει το ένα άτομο αλλά δεν υποβλήθηκε μήνυση εις βάρος του.

nooz.gr
Πηγή: Δημοκρατική της Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *