ροή ειδήσεων

Ούτε δείγμα εμβολίου για τη γρίπη, περιμένετε ως την ερχόμενη Τρίτη



Μέχρι την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το αργότερο, θα πρέπει να περιμένουν όσοι έχουν ανάγκη να θωρακιστούν έναντι του ιού της γρίπης που έχει γίνει το φόβητρο όλων.

Η απώλεια τόσων ανθρώπων σε κεντρικό επίπεδο, από τη γρίπη έχει προκαλέσει όχι μόνο ανησυχία αλλά και πανικό σε σημαντική μερίδα του πληθυσμού.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr o πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Νίκος Φουτούλης στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν εμβόλια για την κάλυψη των αναγκών σε ότι αφορά τη γρίπη.


Στο εδώλιο οι… δημοσιογράφοι



«Υπήρξε πανικός από τον κόσμο, που θέλησε να εμβολιαστεί. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας όμως.Να μη φοβάται ο κόσμος τον ιό της γρίπης», δήλωσε ο κ. Νίκος Φουτούλης και πρόσθεσε πως στον πανικό του κόσμου έχουν συντελέσει οι ….δημοσιογράφοι σε κεντρικό επίπεδο κυρίως που έχουν δώσει μεγάλες διαστάσεις στο θέμα.

Για τις ανάγκες του πληθυσμού στη Ρόδο, όπως εξήγησε ο κ. Φουτούλης έχουν παραγγελθεί 3.000 με 3.500 εμβόλια σε πρώτη φάση.

« Την επόμενη εβδομάδα αν χρειαστεί, θα παραγγείλουμε και άλλα.Δεν υπάρχει πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ο κ.Νίκος Φουτούλης συστήνει στον κόσμο να τηρεί σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής .

Όσο για νεκρούς που αφήνει πίσω της η γρίπη ο κ.Φουτούλης λέει ότι ο αριθμός είναι φυσιολογικός.

« Τα 40- 80 άτομα είναι φυσιολογικός αριθμός. Πέρσι είχαμε 80 νεκρούς. Ας μη μας πιάνει πανικός. Να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Να αερίζουμε τους κλειστούς χώρους. Επιβάλλεται όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν», δήλωσε ο κ.Φουτούλης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *