ροή ειδήσεων

"Κλειδώνει" σε δέκα μήνες όλο το Αιγαίο η Άγκυρα



Θεωρείται πλέον δεδομένο - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ότι οι S-400 σε δέκα μήνες θα είναι στην Τουρκία.

Τόσο ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και η Ρωσία επιβεβαίωσαν το χρονοδιάγραμμα ενώ ο Ερντογάν με δηλώσεις του έδωσε τέλος στα σενάρια περί αγοράς αμερικανικών, γαλλικών ή άλλων πυραυλικών συστημάτων στη θέση των S-400.

«Όλοι αυτοί λένε ότι δεν πρέπει να αγοράσουμε τους S-400. Γιατί δεν πρέπει να τα αγοράσουμε; Έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε διαφορετικά συστήματα και δεν θεωρούμε ότι έχετε δικαίωμα να μας ασκείτε κριτική», δήλωσε.

Την ίδια ώρα ο γενικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Τσέμεζοφ κατά την διάρκεια της 14ης διεθνούς έκθεσης αμυντικών συστημάτων IDEX-2019 που διεξάγεται στο Αμπού Ντάμπι.



«Υπογράψαμε το συμβόλαιο και φέτος έως το τέλος του έτους θα ολοκληρώσουμε όλες τις παραδόσεις. Ολόκληρο το σύστημα θα το παραδώσουμε φέτος» δήλωσε ο Τσεμέζοφ.

Ωστόσο τίθεται πλέον το ερώτημα αν οι ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ κάνουν πίσω για τη μεταφορά των τουρκικών F-35 στην ¨Άγκυρα ή θα επιβάλουν οικονομικής φύσεως κυρώσεις κλονίζοντας τον πανίσχυρο στην Τουρκία Ερντογάν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *