ροή ειδήσεων

ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ παπα-ΧΡΗΣΤΟ! Συγκέντρωση την Κυριακή - ΔΙΑΔΩΣΤΕ!



ΕΙΘΕ ΤΟ ΚΥΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...



14:00 την Κυριακή έξω από την Ιερά Μητρόπολή στο Μανδράκι


ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


ΗΔΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Η.ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!!! (ΕΔΩ)


ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι πιστοί κάτοικοι της Μεσαιωνικής Πόλης στις 14:00 την Κυριακή έξω από την Ιερά Μητρόπολή στο Μανδράκι.





Η διαμαρτυρία θα γίνει σε συμπαράσταση στον εφημέριο του ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα κ. Χρήστου Σιάννα που παραπέμπεται σε δίκη μετά από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του από τον γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα απόδημου ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινο.


Οι πιστοί έχουν εξοργιστεί γιατί διώκεται με τον τρόπο αυτό ο εφημέριος τους που είναι πάντα κοντά στους στα δύσκολα στις χαρές και τις λύπες. Θα εκφράσουν την αγανάκτηση τους γιατί πιστεύουν, ότι στην ουσία διώκεται η ελευθερία του λόγου.


Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμα του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, όπως αναφέρει το ekklisia on line είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.


»Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».
»Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.


Ο ελεγχόμενος ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως.
Γιατί, εδώ και χρόνια έχει αναλώσει την ζωή του, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Καθημερινά από τον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα παρασκευάζονται 50 μερίδες φαγητού και διανέμονται στους αναξιοπαθούντες.


Επιπλέον συχνά συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες τροφίμων και διανέμονται σε εκείνους που στερούνται.

Το τραπέζι του εφημέριου του ιερού ναού του Αγίου Παντελεήμονα είναι γεμάτο πάντα για τους φτωχούς όλες τις μεγάλες ημέρες της Ορθοδοξίας. Τα έθιμα τηρούνται σχολαστικά και κανείς δεν μένει χωρίς φαγητό .
πηγη
kerberos-hellas

Σχόλια

  1. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι τον λόγο του ο Πατέρας Χρήστος τον έβγαλε μετά το πέρας τη θείας λειτουργίας. Είναι κακό να λέμε την γνώμη μας για την πατρίδα μας; Έχουμε 'η δεν έχουμε δημοκρατια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/19 19:17

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΙΕΡΕΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ??? ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/19 00:19

    Να είναι καλά ο παππάς να τα χώνει στους προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *