ροή ειδήσεων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Φταίνε οι κακές παρέες, ισχυρίζεται η μητέρα του Ροδίτη δράστη



Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τους δράστες της δολοφονίαςτης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς όπως φαίνεται και οι δύο είχαν παραβατική συμπεριφορά για χρόνια πριν από την τραγωδία και δημιουργούσαν προβλήματα στην τοπική κοινωνία.


Παραβατικές συμπεριφορές

Τα νέα στοιχεία της δικογραφίας που αποκαλύπτει η Real News δείχνουν πως ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης είχαν προβληματίσει εδώ και καιρό τους δασκάλους τους οι οποίοι χτυπούσαν «καμπανάκι» στις οικογένειές τους, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα όπως λένε οι ίδιοι.

Ενδεικτική είναι η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου που αποδίδει τα όποια προβλήματα του παιδιού της κατά το παρελθόν στις «κακές παρέες» και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών οι οποίες -όπως της είπε και ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ που απευθύνθηκε- «σταμάτησαν την πνευματική του ωρίμανση στην ηλικία κατά την οποία άρχισε τη χρήση».

Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του γιου της κατά τις ημέρες μετά τη δολοφονία και πριν αποκαλυφθεί ότι είναι ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, λέει πως δεν παρατήρησε κάτι διαφορετικό στη στάση του. Επίσης, αναφέρει ότι όταν πλέον τους ειδοποίησαν από το Λιμενικό στη διαδρομή μέχρι το Λιμεναρχείο ο γιος της έκλαιγε και της είπε:«Μαμά, εγώ δεν θα μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, προσπαθούσα να κλείσω τα αυτιά μου για να μην ακούω».

Ωστόσο, φιλόλογος που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για σχεδόν 2 μήνες στον 21χρονο Ροδίτη όταν ήταν στη Β’ Γυμνασίου καταθέτει: «Επρόκειτο για ένα παιδί αρκετά οξύθυμο και νευρικό με συχνές αλλαγές στη συμπεριφορά του και στο συναίσθημά του. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι κάποιες στιγμές σηκωνόταν από τη θέση του και χωρίς λόγο χτυπούσε τη γροθιά στο τραπέζι και κλωτσούσε τις καρέκλες γιατί δεν ήθελε να κάνει μάθημα. Ειδοποίησα τη μητέρα του, όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά».

Την ίδια στιγμή, η διευθύντρια στο 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου από όπου αποφοίτησε το 2017 ο 19χρονος Αλβανός, αν και δεν ήταν τότε στο σχολείο, λέει ότι «όταν μαθεύτηκε η δολοφονία της κοπέλας ήρθαν στο γραφείο μου κορίτσια από το σχολείο και μου είπαν ότι «από τον Α. έπρεπε να φεύγεις μακριά», δηλαδή ότι ήταν κάποιος που έπρεπε να αποφεύγει κανείς και ότι παρενοχλούσε επίμονα και για πολύ καιρό διάφορα κορίτσια μέσω messenger στο Facebook».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/2/19 18:33

    ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΙΣΟΒΙΑ .ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑΤΕ ΚΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ!ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΕΛΕΤΖΙΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗ!ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΩΑ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ!ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!ΚΑΙ ΝΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ως προς την αγανάκτηση αυτών που είναι μέσα στα γεγονότα και γνωρίζουν πολλά περισσότερα, και που δεν μπορούν να τα καταθέσουν, εφόσον δεν ωφελούν πλέον, παρά μόνο την ολοκληρωμένη εγκληματική εικόνα του φονιά, που ασυνείδητα πάει να γλυτώσει, και αναρωτιέται κανείς' από ποιόν; από πού; από τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/19 10:12

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ,ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ,ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ!!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *