ροή ειδήσεων

"Βγήκαν τα μαχαίρια" στην τοπική Ν.Δ



«Βγήκαν τα μαχαίρια» στην τοπική Νέα Δημοκρατία, με φόντο τις βουλευτικές εκλογές. Έντονα λογομάχησαν ο βουλευτής του κόμματος Μάνος Κόνσολας ,με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Παύλο Μπακίρη, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Mediterranean,στην κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του κ. Κόνσολα με τον κ. Μπακίρη, έγινε μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Mediterranean, oκ. Βαρβιτισώτης, πριν από την εκδήλωση και στην οποία παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Γιάννης Παππάς και ο πολιτευτής του κόμματος Στέφανος Δράκος. Η απουσία του Μάνου Κόνσολα του μοναδικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Δωδεκανήσου, από την συνέντευξη τύπου, του κ. Βαρβιτσιώτη προκάλεσε εντύπωση στους παρισταμένους, γιατί είθισται να είναι παρών στις συνεντεύξεις που παραχωρούν στελέχη του κόμματος, όταν επισκέπτονται στο νησί μας.

Ο κ. Κόνσολας προσήλθε στο ξενοδοχείο Mediterranean λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση της ΝΟΔΕ και είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη του κ. Βαρβιτσιώτη. Όταν αντιλήφθηκε, ότι στην συνέντευξη του πρώην υπουργού της Ν.Δ παραβρέθηκαν ο Γιάννης Παππάς και ο Στέφανος Δράκος, τα «έψαλλε» σε υψηλούς τόνους στον Παύλο Μπακίρη, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του, επειδή απουσίαζε από το πάνελ, ο μοναδικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Δωδεκανήσου. Χαρακτηριστικά ο κ. Κόνσολας είπε στον κ, Μπακίρη σε έντονο τόνο «τον μοναδικό βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ το τελευταίο διάστημα τον γράφεις στα παλαιοτέρα των υποδημάτων σου» . Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου , ο κ. Κόνσολας ενημερώθηκε για την συνέντευξη τύπου του κ. Βαρβιτσιώτη, με γραπτό μήνυμα και όχι επίσημα όπως όφειλε να πράξει ο κ. Μπακιρης όπως ισχυρίστηκε . Μάλιστα και στην συνέχεια , ο κ. Κόνσολας δεν έκρυβε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός, ότι ο κ. Μπακίρης δεν τον ενημέρωσε έγκαιρα και επίσημα για την συνέντευξη τύπου του κ. Βαρβιτσιώτη. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι το περιβάλλον του κ. Κόνσολα υποστηρίζει πως έγινε προσπάθεια από τον κ.Μπακίρη αποκλεισμού του, από την συνέντευξη τύπου, του πρώην υπουργού, καθώς είναι γνωστό πως οι δύο πολιτικοί άνδρες ο βουλευτής Δωδεκανήσου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.



Ο κ. Κόνσολας φέρεται να μην υποστήριξε ενεργά την υποψηφιότητα του κ. Μπακίρη για την προεδρία της ΝΟΔΕ και θεωρεί, ότι από πλευράς του προέδρου της ΝΟΔΕ , γίνονται κινήσεις υπέρ άλλων εν δυνάμει υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό Δωδεκανήσου, σε μια προσπάθεια να αποδυναμωθεί η δική του παρουσία στην περιοχή και στον κομματικό χώρο που ανήκει.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *