ροή ειδήσεων

Αποχώρησε από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός


.
Δεν κατέβηκε στο 2ο ημίχρονο διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία - Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Την απόφαση να μην κατέβει να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία στο πρώτο, πήρε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό και έτσι πήρε την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο δεύτερο.

Αφότου έληξε το πρώτο μέρος, υπήρξε επικοινωνία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και εκείνοι έδωσαν την εντολή να μην κατέβουν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να παίξουν στο δεύτερο 20λεπτο.

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκάλεσε πάντως η απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για «μεθοδεύσεις». Χαρακτηριστικά, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:



«Όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία! Είναι ο λόγος και μία πρόφαση για να σηκωθεί η οικογένεια και να φύγει. Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ. Έχουμε παίξει και εμείς στο ΣΕΦ, μία, δύο, τρεις. Έχουμε νιώσει αδικία, αλλά βγαίνουμε και παίζουμε».



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *