επικαιρότητα

Γιατί ο Τσίπρας δεν έδινε... άδεια απογείωσης στο πρωθυπουργικό για την ΆγκυραΌσοι παρακολούθησαν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άγκυρα και εν γένει στην Τουρκία, παρατήρησαν ότι το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση –κάτι μάλλον ασυνήθιστο για το αυστηρό πρωτόκολλο που διέπει αυτές τις επισκέψεις. Ο Neo ρώτησε και έμαθε τον λόγο της καθυστέρησης: το να μην καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ και, κυρίως, η πρόθεσή του για επίσκεψη στην Χάλκη δεν ήταν εύκολα αιτήματα και, ως εκ τούτου, η τουρκική εθιμοτυπία έβαζε εμπόδια. Μάλιστα, το κατά πόσον θα δινόταν από τις τουρκικές Αρχές άδεια για επίσκεψη στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης «παιζόταν» ως την τελευταία στιγμή. Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, που είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα εμπόδια, πήρε μία απόφαση υψηλού ρίσκου: συγκεκριμένα, η Αθήνα ενημέρωσε την Άγκυρα πως όσο δεν δινόταν η άδεια για την επίσκεψη στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τόσο θα... καθυστερούσε η απογείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Κάπως έτσι, όταν στο Μαξίμου είδαν πως η άδεια για την Χάλκη δόθηκε, τότε ταυτοχρόνως δόθηκε και άδεια... απογείωσης στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος..

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά