επικαιρότητα

Νέα κίνηση για τον δήμο Ρόδου βάζει «φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικόΜία νέα δυναμική κίνηση ετοιμάζεται για τον δήμο Ρόδου, που θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό του νησιού, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, η νέα δημοτική παράταξη αποτελεί πρωτουβουλία μιας ομάδας αξιόλογων νέων Ροδιτών, οι οποίοι διαγράφουν καταξιωμένη πορεία στον επαγγελματικό στίβο, προερχόμενοι κατά κύριο λόγο από τον χώρο της Ιατρικής, της Νομικής και των επιχειρηματικό κόσμο.

Όπως αναφέρουν αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, η νέα δημοτική παράταξη άμα τη εμφανίσει θα προκλέσει «πονοκέφαλο» στα επιτελεία των έτερων υποψηφίων δημάρχων.

Αναμένουμε εξελίξεις…

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά