ροή ειδήσεων

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!



Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4.71μ. και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τις Σιντόροβα και Νιούμαν, στο IAAF Indoor Tour της Καρλσρούης.



Στον τρίτο αγώνα για τη σεζόν, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατόρθωσε να κάνει άλμα πάνω από τα 4.70 μέτρα, όπως είχε κάνει και στους 2 αγώνες οι οποίοι είχαν προηγηθεί.

Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4.63μ ωστόσο έπειτα από τα 4.71μ δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα 4.78μ, ύψος που είχε καλή πρώτη προσπάθεια.

Η πρωταθλήτρια του άλμα επί κοντώ, είναι αρκετά καταβεβλημένη το τελευταίο δεκαήμερο, λόγω μίας ίωσης η οποία την ταλαιπωρεί και δεν της επιτρέπει να γυμναστεί όπως πρέπει.




Την έκπληξη στον αγώνα έκανε η Αλίσα Νιούμαν, που με 4.71μ υπερέβη τον εαυτό της και πέτυχε ρεκόρ Καναδά (προηγούμενο ρεκόρ 4.70μ). Η Αντζέλικα Σιντίροβα πέρασε και αυτή τα 4.71μ ενώ τέταρτη πίσω από τις τρεις αθλήτριες ήταν η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), που έμεινε στα 4.63 μέτρα.

Πολύ καλό ήταν και το ξεκίνημα της Νικόλ Κυριακοπούλου στη χειμερινή σεζόν.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης το προηγούμενο καλοκαίρι στο Βερολίνο, άνοιξε τη σεζόν με καλύτερο άλμα στα 4.63μ.



Η Κυριακοπούλου, που απέσπασε την πέμπτη θέση, άρχισε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4.40μ, πέρασε με την δεύτερη τα 4.55μ και τα 4.63μ.

Κατόπιν, ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4.71μ, ύψος που η Ελληνίδα δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει. Η Κυριακοπούλου έχει ως στόχο της σεζόν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Πηγη: sports.ert.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *