ροή ειδήσεων

Καθηγητής: «Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη»



Το σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη – Έτσι το άφησε πριν δολοφονηθεί

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως αποκλειστικά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και η Τασούλα Παπανικολάου. Οι εικόνες από το σπίτι της φοιτήτριας σοκάρουν. Καθηγητής καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου. Στόχος; Να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.
Το σπίτι της Ελένης- Έτσι το άφησε πριν δολοφονηθεί


Είναι το τελευταίο τσιγάρο της Ελένης Τοπαλούδη. Το άφησε σβησμένο στο τασάκι. Λίγο πριν φύγει για το μοιραίο ραντεβού έτρωγε μπισκότα. Είχε πλύνει τα πιάτα, είχε απλώσει στη βεράντα τα ρούχα της. Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, οι αστυνομικοί βρήκαν το laptop της κλειστό. Στο φοιτητικό της σπίτι η Ελένη είχε προλάβει να τακτοποιήσει ακόμα και τα καλλυντικά της. Ο Αλβανός εμφανίστηκε την ώρα που μιλούσε με την καλύτερη της φίλη.

«Μιλούσε με την Ελένη όταν ο 19χρονος της χτύπησε την πόρτα»

«Η ώρα είχε πάει 00:00 και χτύπησε ενόσω μιλούσαμε η πόρτα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν περίμενε κάποιον. Μου είπε Α! θα είναι αυτός που μου στέλνει μηνύματα και ότι μάλλον θα ήρθε να με πάρει για σουβλάκια. Μου έστειλε μήνυμα στις 1.07 το βράδυ, στο οποίο μου έλεγε “Πάρε με σε μία ώρα τηλ”»
Πατέρας Ελένης: «Πήγα και μάζευα τα πράγματά της»

Η Ελένη δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο τη φίλη της, γιατί οι δυο δράστες την είχαν χτυπήσει στο σπίτι με αυτό το σίδερο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που έσπασε. Τη μετέφεραν αναίσθητη και αιμόφυρτη στην παραλία με αυτό το φορτηγάκι και την πέταξαν στον γκρεμό.
«Το σοκ ήταν μεγάλο. Δε θα την ξαναδώ. Αυτό το κορίτσι που το μεγάλωνα 21 χρόνια και είχα κάποια όνειρα και ελπίδες. Το δεύτερο σοκ ήταν όταν μπήκα στο σπίτι και μάζευα… τα αποτσίγαρα τα πήρα»


Οι λιμενικοί όταν μπήκαν στο σπίτι στους Πεύκους βρήκαν τη βάση από το σίδερο στο πάτωμα. Οι δύο δράστες είχαν προλάβει να καθαρίσουν τα αίματα του κοριτσιού με σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια. Το αίμα της έμεινε στο παπούτσι του ενός δράστη. Οι αρχές βρήκαν πεταμένα τα πράγματα της, το πορτοφόλι της, τις ταυτότητες της.

Καθηγητής: «Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Έλληνα»

Η ανακρίτρια Ρόδου έχει πάρει καταθέσεις από τους καθηγητές των δυο κατηγορουμένων. Χαρακτηρίζουν τον Αλβανό ως ήσυχο μαθητή. Για τον Έλληνα όμως λένε τα χειρότερα. Σοκ προκαλεί καθηγητής του που καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του Έλληνα μετά τη δολοφονία

«Στις 4.03.2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν Ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις» είπε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του.

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει»

«Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές» σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη.

Μέχρι και σήμερα η ανακρίτρια Ρόδου δεν έχει καταλήξει γιατί Έλληνας και Αλβανός σκότωσαν την άτυχη κοπέλα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/2/19 11:10

    Στα κατεργα ρεεεε.Και το κολοπαιδι σου και συ αρχιλαμογιο.Εσυ τον μεγαλωσες ετσι και ευθυνεσαι 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/19 15:15

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥΝ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/19 18:49

    ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ Σ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/19 10:16

    τον πατερα τ εμοιασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *