ροή ειδήσεων

Σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου βίασαν την Τοπαλούδη – Στην ανακρίτρια οι φερόμενοι ως δράστες



Ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε από τρεις νεαρούς σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου
Την αποκάλυψη έκανε στις αρχές ο αστυνομικός που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα
Οι φερόμενοι ως δράστες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου την Τετάρτη

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη και τον βιασμό της ένα χρόνο πριν από τη δολοφονια. Σύμφωνα με τις καταθέσεις το άτυχο κορίτσι βιάστηκε από τρεις νεαρούς σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου όπως ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Οι τρεις νεαροί οδήγησαν την Ελένη σε σπίτι στον Αρχάγγελο μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Την αποκάλυψη έκανε στις αρχές ο αστυνομικός που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα. Η Ελένη φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

Τι ισχυρίστηκε ο αστυνομικός

«Μου είπε ότι γνώρισε τρία άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό, δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου της Ρόδου. Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Τι αποκαλύπτει φίλη της Ελένης για τον βιασμό

Η Ελένη έμαθε ότι κυκλοφορεί το ροζ βίντεο στη Ρόδο από μια φίλη της. Το είχε δει και την ενημέρωσε. Η Ελένη πανικοβλήθηκε. Τους τρεις υπόπτους τους γνωρίζει μια συμφοιτήτρια της.

«Πολύ πιθανόν να ξέρουνε αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν. Δεν θέλουν να πουν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκέπασαν. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία.

Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησίαζαν.

Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100 στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι», αποκάλυψε στενή της φίλη.




Στην ανακρίτρια οι φερόμενοι ως δράστες του βιασμού

Στο μεταξύ εξελίξεις αναμένονται την Τετάρτη στην υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της καθώς οι φερόμενοι ως δράστες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος, την εποχή του βιασμού, φέρεται να τραβούσαν βίντεο από τη συνεύρεσή τους και να το ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους την τρίτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση. Πιθανότατα θα ζητήσουν και θα πάρουν προθεσμία για να καταθέσουν ενώ αν προκύψουν εις βάρος τους στοιχεία ενοχής τότε πιθανότατα η ανακρίτρια να τους καλέσει να απολογηθούν στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την ίδια στιγμή οι γονείς της Ελένης ζητούν από τος Αρχές επίμονα να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, καθώς εικάζουν ότι εκεί υπάρχει το βίντεο όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/2/19 07:50

    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙΑΛΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
    ΚΑΘΥΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *