ροή ειδήσεων

Greek Travel Awards: Στην Αστυπάλαια το «Best Boutique Hotel 2019»



Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Hotel βραβεύτηκε στα Greek Travel Awards 2019 το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, που λειτουργεί στην Αστυπάλαια.

Στη φημισμένη αίθουσα Blue Hall, τα Greek Travel Awards επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. Η τελετή απονομής έγινε χθες στη Στοκχόλμη, σε παρουσίαση της Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, ενώ έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο τόσο της Ελλάδας, όσο και της Σκανδιναβίας.


«Τα Greek Travel Awards είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών στη Σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για ένα βραβείο-ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας, έναν θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και tour operators της Σκανδιναβίας, με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses της χώρας» είπε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της εταιρείας North Events.



Με τη σειρά της, η Μαρία Μαυρουδή, γενική διευθύντρια του Kallichoron Art Boutique Hotel, δήλωσε ότι η διάκριση αυτή στα Greek Travel Awards αποτελεί «μια έμπρακτη επιβεβαίωση του υψηλού επίπεδου ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει παράλληλα περισσότερη δουλειά, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε στους επισκέπτες της Αστυπάλαιας, με νέες καινοτόμες υπηρεσίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε».

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, των υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της HATTA.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *