ροή ειδήσεων

O Νίνο Επανακυκλοφορεί το «Παράνοια» 13 Χρόνια Μετά - Δεν μας Εκπλήσσει

Το κομμάτι κάνει δεύτερη καριέρα, χάρη στον dpg7000.



Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιο διάστημα -οι μυημένοι ίσως το γνωρίζατε από πριν-, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο Νίνο Ξυπολιτάς έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία. Μάλιστα, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Fame Story, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το κύπελλο Ελλάδας - τον γνωστό πλέον ημιτελικό που δεν τελείωσε ποτέ.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ άρχισε να ανεβάζει σε Insta story ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του, το «Είμαι Ένας Άλλος». Κάπου γύρω στα τέλη της χρονιάς που μας πέρασε, η αγάπη του για το κομμάτι έγινε ακόμα πιο έντονη και μάλιστα, είχε προκαλέσει αίσθηση όταν ανέβασε ένα story στο οποίο οδηγούσε ανέκφραστος, ενώ το «Είμαι Ένας Άλλος» έπαιζε στη διαπασών.

Μέσα στο επόμενο διάστημα συνέχισε να ποστάρει Νίνο και όπως είναι φυσικό, το τραγούδι άρχισε να παίρνει hype. Μάλιστα, έπειτα από την τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε το κομμάτι, με τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να τραγουδούν παραλαγμένους τους στίχους για να πικάρουν τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού». Για κάποιο περίεργο λόγο, έπαιξε και στο Copa Del Rey στην Ισπανία.





Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κομμάτι να ξεκινήσει μια δεύτερη καριέρα, όπως και ο Νίνο που είχε χαθεί κάπως από το προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σήμερα κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του single από την Panik Records, η οποία πιθανότατα θα φτάσει στις τάσεις του YouTube. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως το κομμάτι συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια και επίσης, το γεγονός ότι μετονομάστηκε σε «Παράνοια», που είναι από τα πιο γνωστά συνθήματα της πράσινης εξέδρας.



Είναι πλέον επίσημο. Το Ιnstagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ορίζει και την εγχώρια pop κουλτούρα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *