ροή ειδήσεων

Survivor 2019 – διαρροή: Η νικήτρια ομάδα στη μεγάλη πρεμιέρα



Σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα για το Survivor 3, ανάμεσα στην Ελλάδα και Τουρκία και θα το παρακολουθήσουμε από το κανάλι του ΣΚΑΪ.
Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα



Η Πρεμιέρα του Survivor Ελλάδα – Τουρκία έχει μεγάλη ένταση. Σε πρώτη φάση το αγώνισμα της πρεμιέρας είναι καθαρά σε νερό και το πρώτο που καταλαβαίνουμε ότι παίζει μεγάλο ρόλο είναι η δύναμη! Μπορεί όλοι οι παίκτες που επιλεγεί να έχουν σχέση με την γυμναστική, ωστόσο οι Τούρκοιδείχνουν να είναι ένα κλικ πιο πάνω σε αντοχή και δύναμη και γι αυτό τον λόγο, καταλαβαίνουμε από τα πρώτα πλάνα δείχνουν να είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρεμιέρα.



Αξίζει να σημειωθεί κιόλας πως οι Τούρκοι δείχνουν και αρκετά πιο δυνατοί στις γυναίκες, χωρίς ωστόσο να έχουμε δει τα 12 κορίτσια να αγωνίζονται και σίγουρα περισσότερα συμπεράσματα θα βγουν από τα πρώτα επεισόδια.

Ποια, όμως, θα είναι η πρώτη νικήτρια; Με κάθε επιφύλαξη, αφού δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σας ενημερώνουμε ότι νικητές θα είναι οι Τούρκοι. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι σίγουρο, αλλά αυτό λένε οι πληροφορίες από τη γείτονα χώρα, μια και από τον ΣΚΑΪ το κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό…

Ωστόσο υπάρχουν κι άλλες πηγές από τη χώρα μας που θέλουν τους Έλληνες νικητές. Δε μένει παρά να δούμε την πρεμιέρα για να μάθουμε ποιοι θα πάρουν την καλύβα. Ο «πόλεμος» των διαρροών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μόλις άρχισε…



Μέσα στην ημέρα, η «Νέα Σελίδα» θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή, με νικητή και σκορ.
Αποκάλυψη Τανιμανίδη για το πρώτο επεισόδιο (video)



Σήμερα στις 21:00, επιστρέφει το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, με τον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού, στον οποίο θα δούμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς και σήμερα, πραγματοποιείται το πρώτο γύρισμα της χρονιάς.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μας έδωσε μια μικρή γεύση από τις εξωτικές ομορφιές του νησιού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, πρόδωσε και το πρώτο γύρισμα της χρονιάς, αναρτώντας ένα βίντεο από τo σκάφος την ώρα που πήγαινε στην τοποθεσία του γυρίσματος.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *