ροή ειδήσεων

Ελένη Τοπαλούδη: Η μαρτυρία του καθηγητή του Ροδίτη τον «καίει» (video)



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι μαρτυρίες «φωτιά» των καθηγητών του Ροδίτη τον «καίνε».

Καθηγητής καταγγέλλει πως απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου. Στόχος να μην μιλήσει για την παράλογη συμπεριφορά του γιου του.

Μάλιστα, μια μαρτυρία φίλης της φοιτήτρια σοκάρει. «Μιλούσα με την Ελένη όταν ο Αλβανός της χτύπησε την πόρτα», είπε.



Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον τόπο που δολοφονήθηκε η Ελένη, την εξοχική κατοικία του 21χρονου, καθώς και από τον τόπο που βρέθηκε νεκρή.

Μέσα από τις φωτογραφίες επιβεβαιώνεται ο μαρτυρικός τρόπος, με τον οποίο βρήκε τον θάνατο η άτυχη φοιτήτρια.




Τεχνικό σύμβουλο βάζει η οικογένεια – Τα ψηφιακά στοιχεία κρύβουν την αλήθεια

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την υπόθεση της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Τεχνικό σύμβουλο βάζει η οικογένειά της – «Κλειδί» τα ψηφιακά πειστήρια. Tι τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Κούγιας: Η Αστυνομία δήλωσε αδυναμία να απαντήσει στα αιτήματα για άρση απορρήτου. Αύριο η οικογένεια θα καταθέσει αίτημα στην ανακρίτρια να αποκαλύψουν οι κατηγορούμενοι τους κωδικούς τους. Ζητούν επίσης να διοριστεί πραγματογνώμονας – ειδικός στην εξέταση ψηφιακών πειστηρίων. Όλα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.
Τι κρύβουν τα ψηφιακά αρχεία

Στα ψηφιακά αρχεία της άτυχης Ελένης αλλά και των ανθρώπων που κατηγορούνται για τον βιασμό και τη δολοφονία της, στέφει το ενδιαφέρον η οικογένεια της κοπέλας. Ίσως, πιστεύουν, τα αρχεία στα τηλέφωνα ή στους υπολογιστές να αποκαλύψουν σοβαρά στοιχεία για την υπόθεση.


Για τη σχέση δηλαδή, της Ελένης με τους κατηγορούμενους, τι έκαναν εκείνοι μετά το έγκλημα και πολλά άλλα…

Όπως αναφέρει σε επιστολή του ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, «μετά την αδυναμία που διετύπωσε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ να απαντήσει στα αιτήματα περί της άρσεως του απορρήτου των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της άρσεως του απορρήτου των αρχείων των κατασχεθέντων κινητών τηλεφώνων των 2 δραστών της ανθρωποκτονίας και του βιασμού εις βάρος της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, το Δικηγορικό μας γραφείο προτίθεται αύριο να καταθέσει ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου κας Μαρίας Ευθυμίου αίτημα της οικογένειας Τοπαλούδη από το βήμα της πολιτικής αγωγής»…

Σύμφωνα με τον κύριο Κούγια, το αίτημα θα λέει το εξής προς την ανακρίτρια Ρόδου, εκ μέρους των γονέων της Ελένης:

«Εκκρεμεί ενώπιον Υμών υπόθεση σε βάρος των κατηγορουμένων Ε.Κ. και Α.Λ., οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα του βιασμού και της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος της κόρης και αδελφής μας, Ελένης Τοπαλούδη.

Η οικογένεια βάζει δικό της τεχνικό σύμβουλο
Μάλιστα, μετά τις εξελίξεις και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, η οικογένεια αποφάσισε να βάλει στην υπόθεση δικό της τεχνικό σύμβουλο, που ειδικεύεται στα ψηφιακά πειστήρια, για να κάνει πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, πρόκειται για εξεταστή ψηφιακών πειστηρίων και πειστηρίων βίντεο και φωτογραφιών….

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *