ροή ειδήσεων

Αντιδράσεις για το κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 1ο ΕΠΑΛ



Αναστάτωση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη σχολική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου η είδηση για το κρούσμα μηνιγγίτιδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μέλος της μαθητικής κοινότητας αιστάνθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και έκριναν ότι ο ασθενής έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κρήτης όπως και έγινε.

Όμως οι συμμαθητές του ασθενούς δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί. Όταν άνοιξε το σχολείο και ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί αναστατώθηκαν.

Να σημειωθεί ότι σήμερα έγινε από την αρμόδια διεύθυνση απολύμανση σε πέντε αίθουσες του σχολείου αν και οι μαθητές να απολυμανθούν τα πάντα.

Το σχολείο πάντως θα λειτουργήσει όπως έγινε γνωστό και αύριο κανονικά όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο προιστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης.




” Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και πανικού. Εμείς κάναμε ότι έπρεπε και λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Να μη φοβούνται οι μαθητές”, δήλωσε ο κ. Παπαδομαρκάκης.

Ο προιστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τόνισε ότι θα πρέπει οι μαθητές που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή να κάνουν τις απαραιτητες εξετάσεις χημειοπροφύλαξης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *