ροή ειδήσεων

Συνεχίζεται η καλοκαιρία – Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου



Ζέστη, αφρικανική σκόνη και λασποβροχή μέρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας


Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και την Κυριακή 17/3 σε όλη τη χώρα και μόνο το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπως αναφέρει η μετεωρολόγος του OPEN TV, Παναγιώτα Σπηλιωτοπούλου.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει στη Βόρεια, τη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις, έντασης 4-5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος καιρός και σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με λίγες τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί και τη θερμοκρασία στους 22 και 21 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 και μεταβλητοί-πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί- έως 4 μποφόρ, αντίστοιχα.

Και τη Δευτέρα 18/3 γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί και τη θερμοκρασία (και τους ανέμους) στα ίδια επίπεδα.

Προς τα μέσα της άλλης εβδομάδας αναμένουμε υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με μεταφορά αφρικανικής σκόνης και τοπικές βροχές (με τη μορφή λασποβροχής) στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, όχι όμως κάτι το αξιόλογο.

Για την 25η Μαρτίου, σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία, εκτιμάται ότι το σκηνικό του καιρού θα θυμίσει και πάλι χειμώνα, με πτώση της θερμοκρασίας αν και σαφή εικόνα θα έχουμε την Τετάρτη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *