ροή ειδήσεων

Το σκορ της χρονιάς: Διαγόρας Ρόδου - Αστέρας Αμαλιάδας 8-0



Σε περίπατο μετέτρεψε το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας ο Διαγόρας Ρόδου, τον οποίο και συνέτριψε με 8-0, σε αγώνα για την 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Εύκολο απόγευμα απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Αστέρα Αμαλιάδας είχε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος πέτυχε την πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 1΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Τσαγγάρη.



Στο 27΄ οι Ροδίτες ζευγάρωσαν τα τέρματα τους, χάρη σε πλασέ του Πινιώτη, ενώ στο 30΄ ο Τσαγγάρης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 3-0. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο «γηραιός» πέτυχε ακόμα δύο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του. Στο 38΄ ο Γλυνός με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ στο 44΄ ο Χατζησάββας επίσης με πλασέ έκανε το 5-0.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι ο Διαγόρας κατέβασε ταχύτητα, εν τούτοις κατάφερε να πετύχει ακόμα τρία γκολ. Στο 48΄ ο Χατζησάββας επίσης με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα έκανε το 6-0, στο 67΄ και πάλι ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0, ενώ στο 82΄ ο Τσαγγάρης με το τρίτο του προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το 8-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ψωμαράς, Βέρτζος, Zhelev, Ευαγγελιδάκης, Πινιώτης, Μπαξεβάνος (55′ Κυριαζής), Χατζησάββας, Γλυνός (46′ Γιώργου), Τσαγκάρης, Δήμας, Κορλός


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Φίλιππος Μαρκόπουλος): Εσάι, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Παρμάκης (73′ Κοτσομύτης), Παπαγεωργίου (46′ Σάκος), Μαρκόπουλος, Ζωγόπουλος (68′ Ραμβαβήλας), Τσακολιάκος, Χριστοδουλόπουλος (46΄ Ψιούρης), Ζαφειρόπουλος, Ζωγάκης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *