επικαιρότητα

Συναυλίες από τα Μουσικά Σχολεία Ρόδου, Πειραιά και ΑλίμουΕκδηλώσεις και μαθητικές συναυλίες διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με άλλα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 1η Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Σχολείου θα πραγματοποιηθεί συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, στις 4 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, μαθητές των Μουσικών Σχολείων Ρόδου και Πειραιά θα πραγματοποιήσουν συναυλία αφιερωμένη σε Έλληνες Συνθέτες του 20ου αιώνα ερμηνεύοντας έργα για πιάνο.
Την Παρασκευή, 5 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες της Μ. Ασίας με τη συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Χορού του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, ενώ το Σάββατο, 6 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα ««ΚΡΗΤΗ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: Παράλληλα Μουσικά Μονοπάτια». Θα συμμετέχουν ορχηστρικά και φωνητικά σύνολα των Μουσικών σχολείων Ρόδου και Πειραιά, καθώς και η ορχήστρα και οι χορευτικές ομάδες της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά