ροή ειδήσεων

Θαυμάστε τον! Πετρόπουλος σε μαθητές: Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι έτρωγαν αποφάγια…



Ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, σε ένα παραλήρημα…καθοδήγησης σε παιδιά δημοτικού τα οποία παρακολουθούσαν συνεδρίαση της Ολομέλειας από τα θεωρεία, ανέφερε ότι την περίοδο 2010 – 2014, υπήρχαν άνθρωποι που αυτοκτονούσαν και έτρωγαν από κάδους απορριμμάτων και ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… επανέφερε την κανονικότητα.

Μάλιστα υποστήριξε πως «Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

Παράλληλα, ο κ. Πετρόπουλος ακούγοντας τον προεδρεύοντα να καλωσορίζει 40 μαθητές από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάτων Κεφαλληνίας και από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου παρενέβην για να πει ότι τα παιδιά «πρέπει να θυμούνται ότι τούτη η Κυβέρνηση επιδιώκει να λύσει προβλήματα που συσσωρεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια».




Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.

Καλωσορίζω και τους μαθητές που παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση, για να θυμούνται ότι τούτη η Κυβέρνηση επιδιώκει να λύσει προβλήματα που συσσωρεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.

Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μία ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν. Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014».

Σχόλια

  1. Δεν φταίει αυτός, αλλά αυτοί που τον ψήφισαν, μάλλον και αυτός έτρωγε από κάδους απορριμμάτων για να έχει τόοοοσο μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά βρε βλαμμένε , τώρα τρώμε με χρυσά κουτάλια , στα αλήθεια πόσο μεγάλοι πολιτικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είστε , δεν έχετε επάνω σας τσίπα αξιοπρέπειας και σοβαρότητας , πράγματι απορώ πως κατορθώσετε και μαζευτήκατε μέσα σε ένα κόμμα τόσοι πολλοί πολιτικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ και ΜΑΚΑΚΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *