ροή ειδήσεων

Τροφεία για Ντουρμισάι ζητάει ο Δωριεύς Ρόδου από τον Πανιώνιο



Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Δωριέα Ρόδου κατά του Πανιωνίου, ζητώντας τροφεία για τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Ολοένα κι αυξάνονται το τελευταίο διάστημα οι ερασιτεχνικές ομάδες που διεκδικούν τροφεία για παίκτες που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής τους και μελλοντικά έφτασαν να αγωνίζονται στη Superleague.


Ο Δωριεύς Ρόδου, που αγωνίζεται στο Γ' τοπικό της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, είναι μία εξ αυτών, διεκδικώντας ένα σημαντικό -για τα δεδομένα της ομάδας- ποσό (35.000 ευρώ είναι το ανώτερο που μπορεί να επιδικαστεί) από τον Πανιώνιο, καθώς πρόκειται για την πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Ελληνοαλβανός στράικερ.

Ο 22χρονος επιθετικός, που κλήθηκε και για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, βρέθηκε στην ομάδα του Δωριέα το 2005, σε ηλικία μόλις 9 ετών, ενώ στα 14 του μεταπήδησε στον ΑΣ Ρόδου. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο το ακολούθησε ακόμη μία φορά, καθώς το επόμενο καλοκαίρι μεταπήδησε εκ νέου στον Δωριέα. Από εκείνον άλλωστε τον απέκτησε ο Πανιώνιος τον Γενάρη του '13, για να ακολουθήσουν η Καλλιθέα, η επιστροφή του στην Πλατεία το '15 κι ακόμη ένα εξάμηνο στην ομάδα του "Ελ Πάσο" το 2015-16. Επόμενος σταθμός του ήταν η Λαμία το 2016-17 την οποία βοήθησε να ανέβει στη Superleague, πριν επιστρέψει πέρυσι στη Νέα Σμύρνη, όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *