ροή ειδήσεων

Κουφός: «Ο Κολοσσός δεν έχει τελειώσει»



Ο Στέργιος Κουφός εξέφρασε την πίστη του, μετά την ήττα από το Λαύριο, ότι ο Κολοσσός Ρόδου μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο προπονητής του Κολοσσού τόνισε ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει τελειώσει, αρκεί οι παίκτες του να δείξουν το ανάλογο πάθος στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι από τις πολύ δύσκολες μέρες. Γιατί, όταν υπηρετείς το άθλημα ως προπονητής 33 χρόνια είναι από τις πολύ σκληρές ημέρες. Πάντα προσπαθείς να κάνεις αυτοκριτική να δεις τι φταίει και η προτεραιότητα όλων εμάς είναι αυτό. Σήμερα είναι από τις μέρες που δεν νομίζω ότι υπάρχει ευθύνη και ότι θα μπορούσε η ομάδα να κάνει κάτι καλύτερο, όσον αφορά τη νίκη και την ήττα. Αλλά, πιστεύω ότι όσο και να παίζαμε, θα χάναμε. Να είχαμε ακόμη και 80% τρίποντα… Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Κι αυτές είναι οι πολύ δύσκολες μέρες που ζει και βιώνει ένας προπονητής και οι παίκτες του. Αυτό θα πρέπει να το αναλύσουμε, δεν είναι απλό.

Πρέπει να δώσουμε θάρρος και δύναμη να συνεχίσουν τα παιδιά. Για ακόμη μία φορά, το λέω και το πιστεύω, η ομάδα δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος σε όλα τα παιχνίδια, για να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί. Ο κόσμος σήμερα ήταν συγκινητικός και πολύ λίγες φορές έχω δει τέτοιον παλμό. Αυτό βγήκε από την ψυχή τους και βοήθησε την ομάδα στο έπακρο. Το μόνο που μπορώ να πω και να υποσχεθώ είναι ότι τα παιδιά και εγώ θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Γιατί, ο μπασκετικός μας εγωισμός είναι πολύ μεγάλος και το όνομα του Κολοσσού, που υπηρετούμε, είναι τεράστιο για εμάς. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες για τον σχεδιασμό και αυτά… Τώρα, όλοι μαζί να βγάλουμε ψυχή γιατί μπορούμε ακόμα. Αυτό πιστεύω».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *