ροή ειδήσεων

Η αγκαλιά του Κυριάκου στον μοναδικό μαθητή των Αρκιών [εικόνα]



Στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Ρόδο, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με νέους σε κεντρική καφετέρια της πόλης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Χρήστο, τον μοναδικό μαθητή των Αρκιών, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των αγωνιστών για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου, στη Ρόδο. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ στάθηκε στον ιδιαίτερο συμβολισμό του γεγονότος ότι παρέλαβε το στεφάνι από τον μικρό Χρήστο που κάθε χρόνο κάνει παρέλαση μόνος του στους Αρκιούς, κρατώντας περήφανα την ελληνική σημαία. 

Συνοδευόμενος από τους βουλευτές του κόμματος Αυγενάκη, Κόνσολα και Βούτση και άλλα κομματικά στελέχη, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, να συζητήσει σε κεντρική καφετέρια της πόλης της Ρόδου με εργαζόμενους νέους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 




Μετά τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ήταν προγραμματισμένη ομιλία του κ. Μητσοτάκη (στις 14.00) στο Νεστορίδειο Μέλαθρο. 


Πηγή: Protagon.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *