ροή ειδήσεων

ΣΤΟ ΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ



Αναγνώστης: Η νοοτροπία τόσο ορισμένων υπαλλήλων του ΙΚΑ να "βολέψουν" ημέτερους, όσο και των "εξυπνάκιδων πνευματικά καθυστερημένων" να παρακάμψουν την σειρά και να εξυπηρετηθούν πρώτοι, φαίνεται ότι καλά κρατεί εδώ στο Ελλαδιστάν, την πλούσια χώρα σε φτωχά μυαλά και μόρφωση. 

Όσα χρόνια και αν περάσουν φαίνεται ότι η νοοτροπία του "κουτοπονηρού" Ελληνάρα θα του είναι το σήμα κατατεθέν μεταξύ πολλών άλλων.
Δέκα χρόνια τώρα όσοι διευθυντές και αν πέρασαν από το ΙΚΑ δεν κατάφεραν να επιδιορθώσουν το χαλασμένο μηχάνημα με τους αριθμούς προτεραιότητας και η ασυδοσία με τους αριθμούς σε ημέτερους ζει και βασιλεύει. Έτσι χθες κάποιος που ήρθε μετά από 10-15 άτομα εξυπηρετήθηκε πρώτος παρακαλώ διότι "είχε ανάγκη και πρόβλημα" όπως είπε ο υπάλληλος που δίνει τα νούμερα να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα του, λες και οι υπόλοιποι πήγαμε εκεί για βόλτα και όχι για κάποια υπόθεσή μας. Και να πεις ότι αυτός είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή ήταν ανάπηρος! Στο μυαλό ίσως για να κάνει αυτό το πράγμα και να "φτύσει" τους υπόλοιπους.

Τόσες επιδοτήσεις από την ΕΟΚ για ηλεκτρονική διακοιβέρνηση και εξυπηρέτηση πολιτών τις "φάγαμε" δεξιά και αριστερά και είμαστε στο 2019 και ακόμα για μια Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας θα πρέπει να στηνόμαστε από τις 7 το πρωί για να πάρουμε σειρά. Κανείς φυσικά από τους εθνοσωτήρες πολιτικούς, μεγάλους διευθυντάδες και αρμόδιους που χρυσοπληρώνουμε δεν μπόρεσε λόγο ανεπάρκειας και ελλιπούς φαιάς ουσίας να στήσει ένα σύστημα υποβολής αίτησης από το σπίτι του κάθε ενδιαφερόμενου, ή έστω μέσω ΚΕΠ και η κάρτα να έρχεται με το ταχυδρομείο. Αντ'αυτού, πρέπει ο κάθε μαζοχιστής πολίτης να στέκεται στην ουρά πολύ πριν ανοίξει το ΙΚΑ, να συμπληρώνει αιτήσεις με αριθμούς πρωτοκόλλου, έτσι για να χάνονται εργατοώρες και χαρτί άσκοπα.
Και αυτούς τους πολιτικούς θα κληθούμε να ψηφίσουμε ξανά.

Αθάνατο Ελλαδιστάν, το μεγαλείο σου

Ορφανίδης Δημήτριος

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/19 21:19

    Άνθρωπε μου γιατί αγανακτήστε , τώρα κατάλαβες ότι είσαι κάτοικος του Ελλαδιστάν , έπρεπε να πας στο ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ να το μάθεις ,όλα εδώ θέλουν υπομονή , νηφαλιότητα , χαμόγελο και το κυριότερο προτού πας σε Δημόσια Υπηρεσία να παίρνεις lajotanil , έτσι για να νιώθεις χαλαρός , όσο αφορά τα προσόντα έχεις πολιτική κάρτα ,αν όχι τρέξε να πάρεις για να αποφύγεις αυτές τις ανόητες δια τους κοινούς θνητούς ουρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορα που ειχα πραγματικα αναγκη να εξυπηρετηθω αμεσα, το ζητησα απο ολους οσους περιμεναν στην ουρά, και το δεχθηκαν. Εχει και τα καλά της η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *