ροή ειδήσεων

Αναβαθμίζεται ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης



Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης στο Καρακόνερο.
Η συμμετοχή των μελών υπήρξε η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού φρόντισαν γι’αυτό ο Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης, κύριος Ιγνάτιου Χρυσοχός και ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής κύριος Γιώργος Σελλάς.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου ο πρώτος σε ψήφους Μιχάλης Πανάγος συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για τη συγκρότηση σε σώμα.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Πανάγος, ο ταμίας Ευγένιος Σκουρμαλλάς, ο έφορος υλικού Χαράλαμπος Καβουκλής και ο Α αντιπρόεδρος Ιωάννης Σείτης ανανέωσαν τις θητείες τους ενώ η κυρία Νανσυ Πάππου εξελέγη Γενική Γραμματέας.

Στους κυρίους Ανδρέα Ιατρού και Βασιλη Αράπη ανατέθηκαν η εφορία εγκαταστάσεων του Καρακόνερο και η Β´ αντιπροεδρία αντίστοιχα.

Οι νεοεκλεγέντες Πέτρος Μαυρονικόλας έφορος εγκαταστάσεων, Ελλη και Γεώργιος Φώκιαλης έφορος Τένις.




Το πρώτο αυτό συμβούλιο συνέπεσε με την έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου της απόφασης για την διενέργεια διαβαθμικής σύμβασης με το δήμο Ρόδου για την αντικατάσταση της επιφάνειας των δυο γηπέδων στο Ελλη, την κατασκευή ενός νέου χωμάτινου γηπέδου και την επίστρωση ακρυλικού υλικού στα 5 green sets στο Καρακόνερο.

Ένα όνειρο χρόνων παίρνει σάρκα και οστά και η χαρά των μελών του Ροα δεν κρύβεται. Ο Πρόεδρος του ΡΟΑ, κύριος Μιχάλης Πανάγος και η γενική γραμματέας, κυρία Νάνσυ Πάππου ευχαρίστησαν τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο αθλητισμού Νίκο Νικολή και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την εισήγηση τους.

Η επέτειος για τα 70 χρόνια του ΡΟΑ (1949-2019) τιμήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου με το καλύτερο δώρο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *