ροή ειδήσεων

Ελένη Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον θείο της άτυχης φοιτήτριας!



"Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν πράγματα και δεν μιλούν. Δεν πάνε ούτε στους ανακριτές" δήλωσε στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της 21χρονης φοιτήτριας, Ευάγγελος Γκιούκης.

"Υπάρχει στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της" επεσήμανε και πρόσθεσε ότι "το λάπτοπ της είναι κλειδωμένο, δεν έχει ανοίξει, δεν μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα. Εδώ και δυομισι μήνες δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα".


"Υπάρχουν νέα στοιχεία αλλά δεν μπορούμε ακόμα να το αποδείξουμε. Κάποιος είχε πρόσβαση στα κλειδιά της Ελένης, δεν ξέρουμε ποιος και πότε" ανέφερε.

"Ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού της Ελένης παραδέχτηκε την ύπαρξη βίντεο. Την βίασαν και την εκβίασαν οι συγκεκριμένοι. Συνεπώς, είχε έντονο φόβο, ήθελε ψυχολογική στήριξη, δεν ξέρουμε τι έκανε. Υπάρχει μαρτυρία ότι ήταν έντονα στεναχωρημένη και την απασχολούσε το βίντεο. Ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, αν δεν πάνε να καταθέσουν δεν μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία" σχολίασε.



"Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της, θα ήταν άλλη η εξέλιξη της υπόθεσης, θα ήταν ζωντανή. Δεν είπε τίποτε ούτε στους γονείς της, ούτε σε εμένα. Το είπε στις φιλενάδες της με τον όρο να μην το πουν παραπέρα" υπογράμμισε.

"Όλα θα βγουν στην επιφάνεια, σε λίγες ημέρες θα δούμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή" είπε ο θείος.

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν είχε αναφερθεί ότι ο 19χρονος βιντεοσκόπησε την Ελένη Τοπαλούδη...
Έγκλημα στη Ρόδο: Ερωτικό εκβιασμό δεχόταν η Ειρήνη Τοπαλούδη αποκαλύπτει μάρτυρας!

Κάθε μέρα νέες εξελίξεις υπάρχουν για το έγκλημα στην Ρόδο και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! Μάρτυρας κλειδί αποκαλύπτει ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν ερωτικό εκβιασμό και έψαχνε τρόπους για να γλιτώσει από αυτά τα άτομα!

Ο μάρτυρας ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,ότι είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της.

«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.
Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι αποκαλύφθηκε σχετικά με τον ομαδικό βιασμό;

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τον βιασμό της έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της είναι συγκλονιστικές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.


Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

Ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανακρίτρια μάλιστα θα διοριστεί ανεξάρτητος τεχνικός πραγματογνώμονας για να μπορέσει να γίνει έλεγχος και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *