ροή ειδήσεων

Έτοιμος για δεύτερη θητεία ο Καλύμνιος δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος



Δημοτικές Γενικές Εκλογές στην Πόλη του Tarpon Springs της Φλόριδας την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019.

Εκλογές με μεγάλο ενδιαφέρον για την Κάλυμνο, αφού ο νυν Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς ο Καλύμνιος Χρυσόστομος ( Κρις) Αλαχούζος διεκδικεί την επανεκλογή του για δεύτερη θητεία.

Αντίπαλος του αυτή την φορά είναι ο πρώην Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Nτέιβιντ Αρτσι(David O. Archie) τον οποίο διεδέχθη το 2016 ο Κρις Αλαχούζος, δεδομένου ότι ο πρώτος είχε συμπληρώσει ήδη δύο συνεχόμενες θητείες.

Να θυμίσουμε ότι πριν τρία χρόνια τον Μάρτιο 2016 ο Κρις Αλαχούζος είχε κερδίσει τις εκλογές με σχετική άνεση. Με 18 περίπου μονάδες διαφορά από τον αντίπαλό του έχοντας λάβει συνολικά 4.286 ψήφους δηλαδή το 58.72% του εκλογικού σώματος.

Στην τριετία που πέρασε ο Κρίς Αλαχούζος έχει να παρουσιάσει σημαντικό και ουσιαστικό έργο για την εξυπηρέτηση και προς όφελος των κατοίκων της πόλης, ενώ είναι έτοιμος να συνεχίσει με πολλά άλλα προγράμματα.




Οι εκδηλώσεις που μέχρι τώρα έχουν γίνει από τον Κρις Αλαχούζο στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του, έχουν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου.

Όχι μόνο η Καλυμνιακή και η Ελληνική παροικία βρίσκονται στο πλευρό του Κρις Αλαχούζου αλλά όπως όλα δείχνουν τον στηρίζει και η πλειοψηφία των κατοίκων του Τάρπον Σπρινγκς .

Από την ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο ευχόμαστε στον αγαπητό Κρις Αλαχούζο καλή επιτυχία και επανεκλογή του για δεύτερη θητεία προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει.

kalymnos-news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *