ροή ειδήσεων

DER Touristik: Αλλάζουν τα κόνσεπτ των ξενοδοχείων Calimera και LTI - Αρχή με τη Ρόδο



Σε αλλαγές στο προφιλ δύο ξενοδοχειακών brand του, τα LTI και Calimera, προβαίνει το τμήμα ξενοδοχείων του γερμανικού οργανισμού DER Touristik, DER Touristik Hotels.

Στα ξενοδοχεία Calimera ο όρος «club» περιορίζεται και το κόνσεπτ ανεβαίνει σε πολυτελή οικογενειακά club. Η LTI επιδιώκει να χαρακτηρισθεί ως brand φιλικό προς τους ενήλικες στις υψηλές κατηγορίες με βασικές θεματικές τη διασκέδαση, τη χαλάρωση και τη γυμναστική.

Τα 9 Calimera resort δίνουν έμφαση στις οικογένειες. Τα δωμάτια Calimera θα αναλογούν στο ένα πέμπτο κάθε ξενοδοχείου του brand. Σύμφωνα με τον DER Touristik, τα εύρυχωρα αυτά οικογενειακά δωμάτια προσφέρουν αρκετό χώρο για 4 ανθρώπους και παιδική γωνιά. Θα υπάρχουν επίσης τραπέζια σε κοινόχρηστους χώρους για οικογένειες στα εστιατόρια και οι σεφ θα ετοιμάζουν δημοφιλή γεύματα για παιδιά.

Η ονομασία του brand LTI, συντίθεται από τα αρχικά των λέξεων «life, dream, pause» και στοχεύει στις 5 αισθήσεις.


Στα ξενοδοχεία LTI Asterias Beach Resort στη Ρόδο και Calimera Yati Beach στη Τζέρμπα θα υπάρχουν αιώρες και beach bar από το Μάιο. Μέχρι το 2020 όλα τα ξενοδοχεία Calimera και LTI θα έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *