επικαιρότητα

Eικονική επίσκεψη της έκθεσης κεραμικών Ίκαρος της ΡόδουΓια πέντε επιπλέον χρόνια μετά τη λήξη της έκθεσης συλλογής κεραμικών, του ιστορικού εργοστασίου της Ρόδου Ίκαρος (1928-1988), οι επισκέπτες θα εξακολουθούν να την «επισκέπτονται» εικονικά.

Ειδικότερα, μέσω της τρισδιάστατης σάρωσης και απεικόνισης της εν λόγω έκθεσης κεραμικών, η οποία θα λειτουργεί έως τον Απρίλιο στο Castello της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, παρατείνει την επιτυχημένη διοργάνωση, μεταφέροντας τη σε εικονικό περιβάλλον.


Στόχος της δράσης, είναι να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επισκέπτονται την έκθεση στην ιστοσελίδα της περιφέρειας, ακόμη και μετά τη φυσική της λήξη, απολαμβάνοντας μεταξύ άλλων την εξαιρετική απόδειξη της πλούσιας λαογραφικής παράδοσης της Ρόδου, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύεται τόσο η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, όσο και το περίφημο Castello, το οποίο αποτελεί τον πλέον εμβληματικό χώρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.

tornosnews

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης