ροή ειδήσεων

Υπόθεση Τοπαλούδη: Καταγγελίες για πλημμελή άσκηση καθηκόντων από αστυνομικούς (Video)




Νέα στοιχεία για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 - Καταγγελίες του πατέρα για πλημμελή άσκηση καθηκόντων από αστυνομικούς


Οι αστυνομικοί έπρεπε να είχαν λειτουργήσει διαφορετικά και να επιληφθούν του θέματος, δήλωσε ο Γ. Τοπαλούδης σχετικά με την καταγγελία που είχε κάνει η κόρη του ένα χρόνο πριν την δολοφονία της στη Ρόδο σύμφωνα με την οποία είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού ο οποίος είχε μάλιστα βιντεοσκοπηθεί.

«Έπρεπε έστω και από ανθρώπινης πλευράς να έπαιρναν τα στοιχεία του παιδιού και να μας ενημέρωναν» σημείωσε ο πατέρας της φοιτήτριας μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και έκανε λόγο για καταγγελία εκβιασμού και βιασμού, κάτι που όπως είπε διώκεται αυτεπάγγελτα.

«Οι κύριοι που ήταν υπηρεσία (σ.σ. οι αστυνομικοί) πήγαν οικειοθελώς από μόνοι τους και έδωσαν κατάθεση για τη δολοφονία. Αυτό δε βάζει σε υποψίες; Αν κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του, προσπαθεί να θολώσει τα νερά» συμπλήρωσε ο Γ. Τοπαλούδης.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση

Στο μεταξύ, τρεις κατηγορίες καλούνται να αντικρούσουν με τις έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τρεις Ροδίτες και συγκεκριμένα ένας 19χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, ένας 22χρονος κι ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά από κατάθεση ενώπιον αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Διδυμότειχου, της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, κ. Κούλας Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

Πιο συγκεκριμένα η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα, που διενεργείται, αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης με κατηγορούμενους έναν 21χρονο κι έναν 19χρονο και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας ΑμΕΑ με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο κι έναν 23χρονο.




Μεταξύ των τριών υποθέσεων, δεν υφίσταται εξάλλου ακόμη κανένας συνεκτικός δεσμός που θα δικαιολογούσε δικονομικά την συσχέτιση.



Συντάκτης: avgi.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *