ροή ειδήσεων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο 19χρονος μιλά μέσα από τις φυλακές – «Δε με νοιάζει τι λέει ο άλλος»



«Σπάει» τη σιωπή του μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, ο 19χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Ο 19χρονος που έχει προφυλακισθεί για την υπόθεση, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο συγκατηγορούμενός του, τα «ρίχνει» όλα πάνω του. Στην ερώτηση πώς αντιδρά που ο 21χρονος δηλώνει αθώος και τον «δείχνει» ως τον μοναδικό ένοχο, ο 19χρονος απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει. Εγώ έχω δικηγόρο».

Τι απαντά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 4,5 μήνες από τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο, οι δύο κατηγορούμενοι επιμένουν να τα «ρίχνουν» ο ένας στον άλλον. «Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» απαντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, εκφράζοντας την άποψη ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.

Σύμφωνα με το Star, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί από την ανακρίτρια Ρόδου έχει ολοκληρωθεί και κρύβει εκπλήξεις και για τους δυο κατηγορούμενους.

Πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *