ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ένοχος ο 22χρονος που είχε τραυματίσει αστυνομικό με τη μοτοσικλέτα του



Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου τον 22χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του 28χρονο αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, όταν ο τελευταίος θέλησε να του κάνει έλεγχο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rodiaki, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 22χρονο για τις κατηγορίες της αντίστασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στις 19 Απριλίου ωστόσο αναβλήθηκε για τη Μ. Τρίτη, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου σημαντικός μάρτυρας.

Πάντως, ο νεαρός κατηγορούμενος επεσήμανε στο δικαστήριο ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αστυνομικό και πως όλο αυτό συνέβη εξαιτίας του αδέξιου χειρισμού που έκανε οδηγώντας τη μοτοσικλέτα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο καθώς δεν διέθετε δίπλωμα, ασφάλεια, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας για το όχημά του, αλλά ούτε φόραγε κράνος!

Ο 22χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Απριλίου 2019 το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου όπου κινούνταν ο 22χρονος με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του. Εκεί βρισκόταν και ο 28χρονος αστυνομικός της Τροχαίας ο οποίος στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούσε έκανε σήμα στον 22χρονο να σταματήσει, ωστόσο εκείνος φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και να παρέσυρε μαζί του τον αστυνομικό, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος!

Ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος όμως λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στην αστυνομία όπου και παραδόθηκε.

Σε βάρος του νεαρού οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *